Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Dzienna nagroda

Osadnik Awatar Mayk--DoUrden
    Serwer
    Nowa Ziemia

Dzienna nagroda

Mam problem z dzienną nagrodą.
    Ponownie straciłem szansę na 100 diamentów, tak jak poprzednio i poprzednio.
    Problem mam przez to, że nie gaszę ani przeglądarki ani TSO nigdy. Siedzę na grze przez cały dzień, komputer nie jest gaszony, więc i na noc nie wyłączam TSO. Ale przez to nie dostaje dziennych nagród za logowanie, ponieważ nie przeładowuję gry. To dyskryminacja osób siedzących najwięcej w grze. Osoba która wejdzie na 5 min dostaje a tacy jak ja nie. Nie było tego problemu i zawsze raz dziennie rano wyskakiwało mi okienko z logowaniem ale znowu przestało. Straciłem przez to masę dziennych nagród i kilka razy po 100 diamentów. Ostatnio jak to zgłosiłem do supportu dostałem... 50 mieczy, ale co mi po nich jak na 2 dzień miałem dostać 100 klejnotów i ich już nie dostałem.

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    nosz matko bossko ....houston we have a problem..xd
    tak cie ciezko jak tak dlugo i duzo dziennie siedzisz zrobic raz dziennie reloga???
    nie czaje akcji zupełnie...tez mam non stop kompa wlaczonego..
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Serwer
    Nowa Ziemia
    Wcześniej nie trzeba było robić relog-a, czasem człowiek zapomni przeładować stronę, zwłaszcza jak do niczego innego nie jest to potrzebne, zapomnisz raz w tyg i po zabawie. Proste to było wcześniej. Codziennie o 5 czy 6 rano wyskakiwało okienko z dzienną i nie było problemu, przy jednej z konserwacji to usunęli.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mayk ja też w sumie rzadko kiedy wyłączam TSO i zawsze ok 3 w nocy (rano) pojawia się okienko z nagrodą dzienną za logowanie, aczkolwiek wtedy zawiesza mi całą grę i muszę robić relog tak czy inaczej
    "Ignorantia iuris nocet"
    (łac. Nieznajomość prawa szkodzi)

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A mi się wydaje że twój problem polega na tym że jesteś zalogowany w grze przez cały czas ale na grę wchodzić raz na kilka dni. Według mnie dobrze że jest tak że musisz robić reloga.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    teraz nawet jak nie chcesz to musisz zrobić reloga Ciągle coś się psuje

Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie zdarza mi się, że gra jest włączona a ja nic nie robię. Codziennie stawiam pola, szukam złoża miedzi i innych. Cz0rcik, mi też to okienko znowu wyskakuje, ale nie za każdym razem. Przy pierwszych 5 dniach nie ma problemu, oby znowu nie było błędu w 6-ty dzień.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    To kara za bycie no lajfem, relogaj sie raz na dzien i po kłopocie.

Uprawnienia umieszczania postów