A może jak w klasycznych settlersach ozdoby powinny zwiększać skuteczność armiiNajlepiej stawiać je w mapce przygody bez możliwości powrotu do gwiazdy, wtedy nadmiar szybko zniknął by z rynku i byłyby cennym łupem w każdej przygodzie.
A może jak w klasycznych settlersach ozdoby powinny zwiększać skuteczność armiiNajlepiej stawiać je w mapce przygody bez możliwości powrotu do gwiazdy, wtedy nadmiar szybko zniknął by z rynku i byłyby cennym łupem w każdej przygodzie.
statek z wyspy piratów by się przydał
popieram, coś nowego by się przydało
"Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."
Widzę że pomysłów jest dużo i są ciekawe, coś nowego by się przydało - kwiatki jak w domku władyki na( 5 lvl ) bardzo doby pomysł kolorowo by się zrobiło, stateczek na wodzie mega pomysł
Co do ozdób bez możliwości powrotu do gwiazdy to trochę nietrafiony bo z nimi akurat jest zabawa w przemeblowania.
Ceny ozdób rosną z możliwością ich zdobycia, tu troszkę pozmieniać o czym pisałem w temacie.
wracając do ozdób zwiększającą wydajność wyspy to trochę mam mieszane pomysły.
Piszcie kolejne propozycje, robi się ciekawie![]()
Co mi po ozdobach jak nie mam na wyspie miejsca na ich wstawienie? Może lepiej w pierwszej kolejności BB wymyśli sposób na powiększenie wyspy? Coś ala pływające domy, lub permanentne wycinanie drzew (nawet, jeśli miałoby to być 1 drzewo na dzień/tydzień).
Gildia GBG - Gramy Bez Gildii - tylko dla graczy lubiących grać samodzielnie.
Było wysadzanie skał, tylko jakoś nie kwapią się z wprowadzeniem tego na serwery. Z resztą z niczym się nie kwapią - oni mają czaaaaaaaaaaas.
Co do ozdób - ich wpływ na gospodarkę nie musiałby być jakiś ogromny. Można by pomyśleć nad tym więcej, tylko ... nie mi za to płacą, bym wymyślał całe rozwiązanie problemu. To tylko luźne propozycje, oparte na chwilowych przemyśleniach![]()
Kwiatki wam w głowie, bosze...
*** wielkości wieży wiedzmy, dla oszustówto jest to!!!
np: 100-500 osób musi zrobić zrzutkę (żeby nie było że każdy każdemu teraz ***) i stawiasz go oszustowi tuż przed władyką (ewentualnie ikona *** nad kantorem handlowym) jako info dla potomnych ze z tym *** nie ma co robić dealu
oczywiście nie ma możliwości usunięcia przez gracza tego pięknego wyróżnienia, ewentualnie może być ograniczone czasowo np: 6 miesięcy
BB nie chce weryfikować oszustów, niech da możliwość zrobienia tego graczom![]()
Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 31.03.2014 o 14:26
Wracając do ozdób to znalazłem kilka fajnych ozdób z settlersów zwykłych - później wkleję zdjęcia![]()
Rowniez popieram wprowadzenie nowych ozdob,bonusy to tez dobry pomysl,wizerunek wyspy wazny ale korzysci z posiadania ozdob fajna sprawa,niech pomysla o nas![]()