Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: 2 weteranów i major w przygodzie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

2 weteranów i major w przygodzie

Kiedy podczas przygody aktywnych jest 2 weteranów i Major to jednego z nich nie można przemieszczać (nie pojawią się zielone pola w strategicznych miejscach). Wypróbowałam różne konfiguracje i wyszło, że tylko 2 generałowie powyżej 200 mogą być aktywni w przygodzie – tak ma byc?

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie, o jaką przygodę chodzi?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    na banitach

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam Majora i 2 Weteranów i nie mam takiego problemu na banitach a zawsze ślę wszystkich jakich mam żeby szybciej było. Wyczyść przeglądarkę, może jakiś błąd jest.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    wszystko wyczyszczone mam zaczynam 5 probę

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może droga przeszkadza

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja raz tak miałem że podczas przestawiania generałów postawiłem generała blisko kwatermistrza (tak jakby go zasłaniał) i dopiero jak ruszyłem kwatermistrza to mogłem manewrować generałem

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Nanni Zobacz posta
    Kiedy podczas przygody aktywnych jest 2 weteranów i Major to jednego z nich nie można przemieszczać (nie pojawią się zielone pola w strategicznych miejscach). Wypróbowałam różne konfiguracje i wyszło, że tylko 2 generałowie powyżej 200 mogą być aktywni w przygodzie – tak ma byc?
    To może jakiś nowy błąd jest ja w piątak robiłem banitów z prawie wszystkimi możliwymi (tylko 4 szybkich zostawiłem na wyspie) generałami i wszystko było w porządku

Początkujący Osadnik Awatar Shockwave93
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    racja, gdy jest dwóch wetów to nie mozna ustawic majora na mapie przygody, znaczy sie, ze tylko z miejscu lądowania mozna go posadzic, a na podbity juz sektor na mapie nie da sie, trzeba najpierw wylądować nim na głównym miejscu i dopiero potem przenieść go. tak samo pole gdzie mozna go ustawic (majora) tez są jakoś dziwnie rozłożone, a na zwyklym generale jest inaczej..

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Robię Banitów na dwóch weteranów i majora i u mnie wszystko działa jak należy.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów