Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Wątek: Lista "bug'ów" po konserwacji.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    1) spore kłopoty z logowaniem
    2) zadanie dzienne nie da się skończyć - wykonałem wszelkie polecenia, nacisnąłem przycisk kończący, ale nie ma zaliczenia zadania
    3) nie da się zebrać przedmiotów kolekcjonerskich - klikam, "zapalają się", ale nie gasną i nie pojawiają się w zasobach
    4) nie działa kolejka budowania - raz na cztery (mniej więcej) są wykonywane polecenia budowy, ale w wiekszości to nie działa
    5) geolodzy - wysłani, gdzieś się gubią po drodze i wracają z niczym....

i w tym momencie zrezygnowałem z dalszej gry, przynajmniej na razie

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    chyba problem leży w serwerze - komputer gracza wysyła sygnał do serwera, ale ten nie odpowiada/nie przyjmuje informacji/działa zbyt długo/ generalnie działa nie tak...
    ale ja się nie znam na kompach...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    odzyskałam kolejkę budowania po prawie 40 minutach XD

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    konto premium nie można nic zrobic kupic dropka skonczyc przygody kasa wydana na dodatkowe zasoby a tu co --wszystko leży

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    ja ie mogłem przez 20 min wejść do gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Dziekuje ze nie mam czatu i handlu

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dorzucam opis moich porannych frustracji, a co tam (kopiuje z innego watku)

Cytat Zamieszczone przez Ranhea Zobacz posta
    Witam,
    Udalo mi sie zalogowac dopiero za 4 razem, brak listy gildii, brak kanalow, wykonany i zebrany skunks wisi jako nieodebrany nad wladyka i nie znika, nie zbiera w ogole kolekcji po kliknieciu na nie, a po 3 minutach mnie wywalilo calkiem.
    Druga udana proba logowania, skunks sie odwisial, kolekcje znikniete=zebrane, kanalow (g1, pomoc, handel, gildyjny, urzedniczy) nadal nie ma, jest niedzialajacy szept oraz czesciowo dzialajace wiadomosci (nie wyswietla wszystkich akcji). Gildia (osoby z gildii) pojawili sie w koncu na pasku, po czym nastapilo kolejne wywalenie.
    Trzecia udana proba logowania, to samo z paskim gildii, czlonkowie pojawiaja sie z paruminotowym opoznieniem, Znowu informacja o tym, ze serwer przeciazony. Bardzo duze opoznienia w wiadomosciach o wykonanych akcjach, niektore nie pokazuja sie wcale.
    Nie dziala robienie wojska w koszarach, mieli w kolko pierwszy puszczony pakieta wojska i nic sie nie zaczyna. Nadmiar osadnikow jak u kolegi, tory wypowiadal sie wyzej w watku.
    Bardzo duze opoznienia przy zbieraniu ksiazek z introligatora, zmiana statusu pojawia sie dopiero po kolejnym relogu.

Po ca 10 logowaniach nadal nie zdazylam sprawdzic wszystkiego co oprocz tego nie dziala, bo tak szybko mnie wywala, a do znajomych nie da sie wejsc... ech.

Edycja: zebrane kolekcje po kilku logowaniach ta dam... pojawiaja sie na nowo w tych samych miejscach. Mam nadzieje, ze drugie zebranie bedzie je liczylo podwojnie .
    Wrzucenie pierwszej rzeczy do kolejki budowania zablokowalo mi wszystkie sloty. z kanalow nadal tylko nie dzialajacy szept oraz wiadomosci. W przeciwienstwie do mamada ponizej, przynajmniej widze, ze nadal naleze do gildii

PS. BB maja Pamietnik Developera. Co powiecie na to, zebysmy my mieli Pamietnik Beta-Testera??

Tobisia
    nie ma co, rozrywkowy dzien mamy mnie udalo sie z rana zalogowac po wyczyszczeniu cookisow, ale jak u innych wyzej piszacych - trwalo to dlugo bo podobno serwer przeciazony, kolejka budowania bawila sie ze mna w chowanego, geolodzy chyba odsypiali w tawernie, ze o grubasach nie wspomne, moj fart ze na przygode sie nie wybralam, kilka razy mnie wywalilo a jakis czas temu na ekranie pojawilo mi sie takie cos:

screenshooter.net/7201148/hpwjjwc

pierwszy raz cos takiego na oczy widzialam, a w setki juz troche gram...

Do tego okazalo sie ze jestem bezgildowcem a czaty poszly na spacer...zostal tylko szept i news... istne wariactwo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Jaja na pełnej linii toż mało co teraz działa jedynie co pstryknac zdjecie i wstawic na neta jako najbardziej zbugowaną gre....Czysta kpina z tym co robi BB...
    Ile jeszcze to będzie trwało...

Teraz to wogóle nie da sie grac po konserwie spodziewac sie można jedynie gorszych problemów !!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ale jaja a do wielkanocy jeszcze troche

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów