Witam,
Udalo mi sie zalogowac dopiero za 4 razem, brak listy gildii, brak kanalow, wykonany i zebrany skunks wisi jako nieodebrany nad wladyka i nie znika, nie zbiera w ogole kolekcji po kliknieciu na nie, a po 3 minutach mnie wywalilo calkiem.
Druga udana proba logowania, skunks sie odwisial, kolekcje znikniete=zebrane, kanalow (g1, pomoc, handel, gildyjny, urzedniczy) nadal nie ma, jest niedzialajacy szept oraz czesciowo dzialajace wiadomosci (nie wyswietla wszystkich akcji). Gildia (osoby z gildii) pojawili sie w koncu na pasku, po czym nastapilo kolejne wywalenie.
Trzecia udana proba logowania, to samo z paskim gildii, czlonkowie pojawiaja sie z paruminotowym opoznieniem, Znowu informacja o tym, ze serwer przeciazony. Bardzo duze opoznienia w wiadomosciach o wykonanych akcjach, niektore nie pokazuja sie wcale.
Nie dziala robienie wojska w koszarach, mieli w kolko pierwszy puszczony pakieta wojska i nic sie nie zaczyna. Nadmiar osadnikow jak u kolegi, tory wypowiadal sie wyzej w watku.
Bardzo duze opoznienia przy zbieraniu ksiazek z introligatora, zmiana statusu pojawia sie dopiero po kolejnym relogu.
Po ca 10 logowaniach nadal nie zdazylam sprawdzic wszystkiego co oprocz tego nie dziala, bo tak szybko mnie wywala, a do znajomych nie da sie wejsc... ech.
Edycja: zebrane kolekcje po kilku logowaniach ta dam... pojawiaja sie na nowo w tych samych miejscach. Mam nadzieje, ze drugie zebranie bedzie je liczylo podwojnie

.
Wrzucenie pierwszej rzeczy do kolejki budowania zablokowalo mi wszystkie sloty. z kanalow nadal tylko nie dzialajacy szept oraz wiadomosci. W przeciwienstwie do mamada ponizej, przynajmniej widze, ze nadal naleze do gildii
PS. BB maja Pamietnik Developera. Co powiecie na to, zebysmy my mieli Pamietnik Beta-Testera??