nic nie działa, tyle tylko że można pooglądać mapę, posłuchać ćwierkania ptaszków, nic nie zbiera, nic nie buduje, nic nie szuka, pomijając logowanie 10 min. parę razy
nic nie działa, tyle tylko że można pooglądać mapę, posłuchać ćwierkania ptaszków, nic nie zbiera, nic nie buduje, nic nie szuka, pomijając logowanie 10 min. parę razy
zombiaki , skunk i zajaczek, - zasoby marmuru i pewnie jescze pare innych rzecz wskazuje na 3h opoznienie tak jak by w czasie przerwy czas na 3h stanoł na wyspie. Skunk i zajączek powinny sie skończyc o 10 rano a wedlug opisu skoncza sie okolo 13
"Spokojnie to tylko awaria" znaczy się lagi, chyba jakiś amin postanowił sobie kilka Bitcoin-ów odcyfrować i prawie serwer zawiesił, od 10 jakoś daje się grać.
Tragedia . Czas powrotu do "Empire" właśnie się zaczął
Żegnam
na złotej górze jest lag tak około 5 minutowy
W przygodzie bitwy trwają bez końca, nic nie działa tak jak powinno, koszmar
Wysłałem generała na przygodę żeby armię uzupełnić i tyle go widziałem. Nie ma go ani w przygodzie, ani gdzie indziej. Skończyłem przygodę bez niego i wcięło mi wszystkich pozostałych generałów. Teraz nie mam ani armii, ani dowództwa. I tak od rana. Jak się nie znajdą, to olewam tę grę.
Zniknęły przedmioty znalezione przez odkrywców i wszystko to, co napisane powyżej. Serwer Złota Góra. Tragedia po prostu, z tygodnia na tydzień coraz więcej błędów po tak zwanych "konserwacjach".
5 minut lagów? 10 minut czekam u znajomego, żeby się "wczytały" kosze, które wrzucam. Część się wczytuje, ale zanim wczyta się cała paczka 25 koszy to i tak mnie wywala z gry... I tak samo z zatrzymywaniem budynków, wrzucaniem premii u siebie, budowaniem czegokolwiek itd., tak jak koleżanka napisała w pierwszym poście. Na wszystko trzeba czekać 5-10 minut. Nie da się tak grać.
Generałów i wojska nawet nie tykam.
kolejny "kfiatek" u mnie na wyspie, wyskakuje okno z nagrodą za codzienne logowanie ,nie da się go zaakceptować i tyle ...pograne - kompletny paranoid.