Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 83

Wątek: Kolejna konserwacja - kolejny problem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    - kanapki nie dają sie rzucać na znajomych, wchodzą 4 i koniec, a rzuciłem 50
    - wylogowuje
    - nie da sie budować prawie nic, albo budują sie po 10 min
    - czatu nie ma, a czasami jest
    - serwer przeciążony
    - nie mogę usunąć wiadomości z poczty, żadna z opcji...
    - zakłady sie albo zatrzymują, albo sie nie zatrzymują, albo trwa to 5min...
    - nie widzę na wadze swoich ofek, po przelobowaniu, nagle wskoczyły, nowe nie chcą sie wystawić, albo wystawiają sie po 5 miu

reszty nawet nie chce mi sie sprawdzać... i dlaczego ja mam tracić? teraz sie meczę żeby wszystko zatrzymać...juz ponad 30 min

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Wszystko muli, gubi zlecenia, problem z wsszytskim geologami, odkrywcami, stawianiem budynkow, na koniec wywala mnie z gry z komunikatem : "serwer przeciązony, prosze spróbowac ponownie".

To już po prostu kpina i zwyczajne szyderstwo z graczy...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    u mnie to samo co wcześniej zostało wymienione.Nie da się grać.

MisiaCiekawisia
    Nikt nie raczy sie wypowiedzieć z tych "mądrych" od konserwacji w tej sprawie. Nie ma to jak otwarte podejscie na problemy i szacunek dla graczy ..... Żenada...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a mnie generał zginął a teraz to już wejść wcale nie moge odechciewa się wszystkiego z takim ich podejściem

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak możliwości wejścia do Gry przez Google Chrome.
    Przez Internet explorera - wejście po 3-ciej próbie, wcześniej komunikat: serwer jest przeciążony.
    Po wejściu przez IE: gra muli, nie można: zbudować pola, uśpić budynku, wrzucić premii itp.
    Brak czatów, jest tylko Szept i Wiadomości systemowe.
    Po ok. 5 minutach, kolejny komunikat: serwer jest przeciążony.
    Wniosek? Należy poczekać na konserwę konserwy konserwy.
    Pozdrawiam wszystkich dość upartych, aby kontynuować grę.....

jack189
    A myślałem, że tylko ja taki wyróżniony i mam problemy z grą już nawet szkoda pisać do supportu bo jak zwykle odpowiedzą szablonem. Lepiej niech zaczną zbierać znaczki, tego może nie ***
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 22.03.2014 o 12:27

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie tak to wyglada
    Limit populacji
    4028/4100
    Bezrobotni osadnicy
    267 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Piszcie sobie do woli, BB ma Was w głębokim poważaniu, o czym świadczy kolejna udana konserwa.
    Dopóki będziecie kupować cokolwiek za realne pieniądze, to będą mieli Was gdzieś.
    Zorganizujcie się, konsekwentnie nie kupujcie nic przez miesiąc, efekt będzie.
    Narzekanie nic nie da.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez FOREST144 Zobacz posta
    To już tradycja chyba. Po cotygodniowej konserwacji człowiek się loguje i co widzi???? Problem w wysłaniem odkrywców i geologów. Tych drugich jak już się udało wysłać po miedź to nic nie znaleźli, a 4 kopalnie zawalone. Generałów po powrocie z przygody nie da się rozbroić i przestawić garnizonów. Studnie się nie budują...itd. itp.

Ludzie z BB ogarnijcie się wreszcie. Im dłużej pracujecie nad grą tym więcej problemów, nie rozumiem tego, przecież powinno być odwrotnie!!!!
    I tak masz nieźle, u mnie z przygody nie wróciło wojsko i sześciu gienków (w tym major i 2x weteran).

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów