Tego się już nawet nie da komentować, zastanawiam się tylko kto mi zwróci straty spowodowane brakiem możliwości budowania, bufowania i robienie czegokolwiek na wyspie!
Tego się już nawet nie da komentować, zastanawiam się tylko kto mi zwróci straty spowodowane brakiem możliwości budowania, bufowania i robienie czegokolwiek na wyspie!
udało się za czwartym razem... ale znowu serwer przeciążony!!
Lipa Panie ...
No niestety miało być pięknie a wyszło jak zawsze - "szajse techniq" - proponuje wylaczyc serwery, posiedziec popoprawiac lub cofnac zmiany i wyslac nam po ulepszonym silosie a nie po 1000 napitku bo to żenada....
PS. Tak sie zastanawiam czy te problemy z każdą nowościa to wina informatyków samuch w sobie czy tego że piją w nocy ? xd
Pozdrawiam i czekam na repair.
AAAAA...
PS2.
Spis Błędów:
- LAGI
- Wywala z gry - problemy z połaczeniem
- nowe kolekcje uruchamiają np premie na zawalonych kopalniach czy rezydencjach... WTF ?
- nowa przygoda WIR sie nie ładuje a jak się załaduje to wywala z gry
- czat jak zwykle - tego nie pojmuje... jak - co ma czat do reszty ?
- i pewnie jeszcze z tuzin jak zwykle....
No i oczywiście z powodów lagów nie mozna rzucac premi, robic przygod itp itd.. szkoda klawiatury na wymienianie
Ja się pytam - PO CO JEST SERWER TESTOWY ?
Ostatnio edytowane przez Yuppies ; 20.03.2014 o 10:50
Zwracam honor - produkty, które mi zniknęły po wystawieniu oferty po 30 minutach niebytu wróciły. Uff...![]()
Budowa nie działa, produkcja nie działa, modyfikacja wojsk w garnizonach nie działa.... Brawo informatycy - zawsze tacy ważni, niezastąpieni i jak zawsze partacze.
Może zostanę zlinczowany, ale grając już od ponad roku przyjąłem zasadę "nie wchodzę na grę dzień po konserwacji". Tak więc przed konserwą zatrzymuje co ważniejsze nie odpalam przygód, gienków mam w miejscu i czekam. Także do jutra![]()