jak dadza komus bana to i tak sie skonczy przed koncem konserwy koserwacji konserowanej
jak dadza komus bana to i tak sie skonczy przed koncem konserwy koserwacji konserowanej
a w d*** mnie pocałujciemąż na innym serwerze gra a je tracę
((
dlaczego inni grają a inni nie jaka jest przyczyna chyba mozna otrzymać jakąś sensowna odpowiedź czy jest z tym jakis problem
nie działa
Pamięć podręczna po stronie serwerów została wyczyszczona, jeśli ktoś ma nadal problem z zalogowaniem się, wyczyszczenie cache przeglądarki, ciasteczek (tzw. cookies) i historii przeglądania powinno pomóc.
Ciekawe kto mi zwróci 100 klejnotów, które miałem dzisiaj dostac...
Beznadziejni Ci wasi technicy , po prostu PARTACZE z bb dalej nie da rady się zalogować zaraz konserwa a teraz jak mam wrzucić kosze znajomemu który płaci z góry jak wyłączyć produkcje złota nie wspominając o kopalniach złota na 5lvl które się pozawalają. Jak skończyć przygodę do której zaproszeni ludzie pewnie piszą że jestem ściemniacz .Normalnie bajka czas najwyższy poszukać czegoś czym się nie zajmują PARTACZE z bb
No i mamy utęskniony 51 level. - death
Ostatnio edytowane przez antiave ; 20.03.2014 o 00:01
nie pomaga, dajcie spokój już tym ciasteczkom, może coś mądrzejszego wymyslicie
Proponuję zainstalowac CCleaner, zrobić analizę i potem czyszczenie. Usuwa wszystkie pliki tymczasowe, ciasteczka itp. Robi to lepiej niż sama przeglądarka tylko w opcjach nie zaznaczajcie czyszczenia haseł jak ma ktoś pozapamiętywane![]()