Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za opóźnieniem planu wdrożeń na polskiej wersji TSO??

Głosujących
37. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK (informację będą się pojawiać na 2 tygodnie przed zmianami)

32 86.49%
  • NIE (informację o zmianach będą się pojawiać w ostatniej chwili)

2 5.41%
  • Obojętnie

3 8.11%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Opóźnienie planu wdrożeń na polskiej wersji językowej TSO.

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    serwer testowy to przede wszystkim powinni miec wewnetrzny, zeby najpowazniejsze bledy byly wylapywane zanim w ogole trafia na widok publiczny ..
    Nie widziałem w żadnej poważnej firmie takiego podejścia.

Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    ...
    A co do tematu to malo prawdopodobne, ze jest mozliwe przeprowadzenie konserwacji na wszystkich serwerach w 1 dzien, wiec ktorys serwr musi byc pierwszy w kolejce. ....
    Wiem, że za dużo wymagam ale czytaj ze zrozumieniem, nie chodzi tutaj o wykonywanie prac konserwacyjnych jednego dnia na wszystkich wersjach językowych, ale o zbliżenie ich, aby przynajmniej były wykonywane w tym samym tygodniu.

Masz przykład innych wersji językowych, abyś przynajmniej miał zielone pojęcie o czym pisze.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Idho Zobacz posta
    Nie widziałem w żadnej poważnej firmie takiego podejścia.
    Pytanie jakie w takim razie powazne firmy widziales, bo ja jak zyje nie widzialem z kolei takiej, w ktorej dopuszczanoby do tego zeby krytyczne czy blokujace bledy wylapywali klienci. Co innego field testing a co innego release produktu o jakiejs sensownej jakosci.

Wiem, że za dużo wymagam ale czytaj ze zrozumieniem, nie chodzi tutaj o wykonywanie prac konserwacyjnych jednego dnia na wszystkich wersjach językowych, ale o zbliżenie ich, aby przynajmniej były wykonywane w tym samym tygodniu.
    Jesli piszesz :

"Proponuje opóźnienie planu wdrożeń:
    a)o tydzień, jeżeli prace konserwacyjne będą się odbywały we wtorki, to proponuje opóźnić prace o tydzień, aby zostały zmiany wprowadzone nie w tym tygodniu (wtorek) tylko następnym (we wtorek)."

to ja to interpretuje jako probe ucieczki od bycia pierwszym w kolejce do updatow ( zwlaszcza, ze sprawe terminu podawania samych informacji poruszasz - oddzielnie - pozniej). Odnoszac sie do tego podalem Ci przyklad ekstremum, ktore oczywiscie raczej jest nierealne, ale do ktorego bysmy dazyli gdyby wszyscy zaczeli tak uciekac.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów