TAK
NIE
Wszystko mi jedno i tak niedługo kończę grę
Jak jedno z tej listy spełnią to powinni Nobla dostać![]()
Zmiany mające na celu usprawnienie interface gry jak najbardziej TAK ale kolejne zmiany mające na celu dalsze ułatwienie gry jak najbardziej na NIE mianowicie:
- kolejkowanie produkcji w introligatorze;
Jest to dla mnie jedno z niewielu wyzwań w tej grze co z tego, że zaczniemy kolejkować i po pół roku każdy będzie codziennie dostawał torby śniegu, po kilkanaście/kilkadziesiąt tygodniowo w końcu ich wartość tak spadnie, że zaczniemy je używać na mniej opłacalne łańcuchy produkcyjne w efekcie jeszcze bardziej pozalewamy swoje magazyny kolejnymi zapasami towarów a ceny spadną w dłuższej perspektywie.
- możliwości wcześniejszego nastawienia automatycznego wysyłania geologa - określasz godzinę i to czego ma szukać a on sam rusza na poszukiwania;
Podobnie j/w kolejne ułatwienie w końcu zaczniemy ustawiać wszędzie kolejkowanie i będziemy się logować raz na tydzień na takie zmiany nie liczmy po to dali 100 kleju zamiast 45 za tydzień logowania żeby niejako "wymuszać" na graczach taką konieczność. Tu jestem również na nie, zresztą ta opcja jest wg mnie nierealna z w/w powodu.
- ujawnienia przez BB - oficjalnych danych dotyczących szansy w dropach na określoną rzecz;
Co to ma wnieść do gry? ma to mnie zachęcić do czego?. Efekt będzie taki, że będziemy mieli na forum 100x więcej wiadomości typu (...) co jest BB podaje, że szansa na granit w przygodzie x to 20% zrobiłem ją 10x powinienem dwa razy otrzymać granit, znowu coś pozmieniali (..) itd, ogólnie pretensje.
Mało który gracz rozróżnia pojęcie "szansa % na drop".
Pozostałe propozycje OK
nie płacze za nią można łatwo wydropić co potrzeba z powrotu do azylu![]()
Serio? biorąc pod uwagę jak słuchają Nas graczy to prędzej świnia niebo zobaczy niż cos się zmieni...taka jest niestety prawda...
- łączenia takich samych towarów, premii w gwieździe ------> Ja tez wolalbym miec jeden slot w gwiezdzie z koszami 2500 zamiast 100 slotow po 25szt, albo co gorsza 50 pojedynczych klejow do skory, mikstor, pieczonych kaczek, kanapek z serem itp. Popieram pomysl.
Dalbym tez mozliwosc dzielenia towarow chociazby w przypadku osadnikow, rodzin itp.
- możliwości przestawiania produkcji w koszarach i mag. prowiantu - strzałka góra - dół ----> tez by sie przydalo