Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za pozostawieniem premii mikstura i wsparcie w obecnej formie ?

Głosujących
206. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak = pozostawmy premie w obecnej formie

184 89.32%
  • Nie = chce wprowadzenia zmiany aby można użyć tylko jednokrotnie na jednym obozie

22 10.68%
Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Wątek: czy jesteś za pozostawieniem premii mikstura i wsparcie w obecnej formie ?

Osadnik Awatar bachus1313
    Serwer
    Słoneczny Gród
    baqslaw - "Ja tam tą zmianę rozumiem, tylko wkurza mnie że wprost przyczyny nie napiszą. Dużo osób, jak ja miało zachomikowane strzelby i kufle, żeby po rozpoczęciu eventu nachpać się jajec z MB - to mogłoby całkiem zburzyć balans eventu. Wyjścia były dwa: brak jajek z przygód, albo zablokowanie możliwości robienia przygód premiami. Nie dziwię się, że wybrali sposób, który "poszkoduje" mniej mniej graczy, a przy okazji wyeliminuje ten konflikt w przyszłych eventach. "
    Przeczytałem ta wypowiedź w innym wątku i mnie olśniło Te skubańce się boją że ludzie natrzepią sobie jajec miksturami na MB zamiast kupować na przykład paczki za klejnoty. No jeśli tak jest w rzeczywistości to jest to zwykłe chłamstwo. I wstyd mi za was BB bo wam to uczucie jest najwidoczniej obce.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez bachus1313 Zobacz posta
    baqslaw - "Ja tam tą zmianę rozumiem, tylko wkurza mnie że wprost przyczyny nie napiszą. Dużo osób, jak ja miało zachomikowane strzelby i kufle, żeby po rozpoczęciu eventu nachpać się jajec z MB - to mogłoby całkiem zburzyć balans eventu. Wyjścia były dwa: brak jajek z przygód, albo zablokowanie możliwości robienia przygód premiami. Nie dziwię się, że wybrali sposób, który "poszkoduje" mniej mniej graczy, a przy okazji wyeliminuje ten konflikt w przyszłych eventach. "
    Przeczytałem ta wypowiedź w innym wątku i mnie olśniło Te skubańce się boją że ludzie natrzepią sobie jajec miksturami na MB zamiast kupować na przykład paczki za klejnoty. No jeśli tak jest w rzeczywistości to jest to zwykłe chłamstwo. I wstyd mi za was BB bo wam to uczucie jest najwidoczniej obce.
    Myślę, że rzeczywiście to może być główna motywacja BB. Niemniej jednak pogrywają sobie z graczami niezbyt czysto. Mieliśmy już zapowiedź takiego podejścia z akcją z ulepszonymi silosami. Podpuścić część graczy, że oferta jest ograniczona w czasie i zrobić promocje na klejnoty) Owszem nikt nie zmusza do kupowania klejnotów i pewnie odezwą się głosy, że Ci co kupili są sami sobie winni. Ja widzę tu jednak inny problem. Serie nerwowych ruchów ze strony BB by poprawić wynik finansowy. Ograniczają nakłady na grę, spada jakość a oni skupiają się wyłącznie żeby zrealizować prognozy przychodów. Myślę, że można zarobić pieniądze na grze dostarczając przyzwoity produkt, a nie kombinując z zasadami gry i tanimi chwytami marketingowymi. Innymi słowy nie dziwi mnie, że chcą zarobić, to normalne, ale niech tez zadbają o jakość produktu, bo jak na razie ta stale się pogarsza.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Jestem za tym aby działanie Mikstury Słabego Punktu i Wsparcia Dystansowego pozostały bez zmian. Protestuję dla dalszych tego typu zmian, które ograniczaja możliwości gry i tzw. jej grywalność. Chciałbym mieć trochę radości z tej gry a jeśli ciagle wprowadza się jakieś ograniczenia to odbiera się ta radość. Ograniczenie zwiazane z możliwościa zakupu u kupca tylko 1 Wsparcia dystansowego/24h i 1 Mikstury Słabego Punktu/24h też mi się nie podoba i wnoszę o ich zniesienie.

Początkujący Osadnik Awatar HomiczeQ
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tak chce i tak ma być !!

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przynajmniej ankieta pokaze nam, ile osob szacunkowo gra/odwiedza forum, moze BB zrozumie, ze jest nas coraz mniej

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    i wg czego bedziesz porównywał? patrzac na ankiety z końca forum są niektóre co mają 22 głosy, znaczy ze coraz wiecej gra?
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    Start: teraz"
    "Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ze coraz mniej :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Oczywiście że jestem za pozostawieniem Mikstury Słabego Punktu oraz Wsparcia Dystansowego bez zmian.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tak jestem za zostawieniem premii

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    za

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów