Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za pozostawieniem premii mikstura i wsparcie w obecnej formie ?

Głosujących
206. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak = pozostawmy premie w obecnej formie

184 89.32%
  • Nie = chce wprowadzenia zmiany aby można użyć tylko jednokrotnie na jednym obozie

22 10.68%
Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 56

Wątek: czy jesteś za pozostawieniem premii mikstura i wsparcie w obecnej formie ?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie - chce wprowadzenia zmiany aby można użyć tylko jednokrotnie na jednym obozie

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Druczek Zobacz posta
    Nie - chce wprowadzenia zmiany aby można użyć tylko jednokrotnie na jednym obozie
    Taka możliwość istnieje obecnie, wystarczy odrobina samozaparcia.
    A innym nie odbierajmy możliwości używania x100, bo w niewielkim stopniu ma to wpływ na Twoją czy moją grę.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Nie = chce wprowadzenia zmiany aby można użyć tylko jednokrotnie na jednym obozie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    tak - chce aby Mikstura słabego punktu oraz Wsparcie dystansowe zostały bez zmian i aby można było ich używać dowolna ilość razy - wystarczającym ograniczeniem jest możliwość zakupu raz na 24/48 h

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    niech pozostanie tak jak jest

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak zobaczę jeszcze jeden założony wątek w tej samej sprawie, to zacznę głosować za zmianami, które wprowadzić chce BB.
    Oczywiście uważam, że zmiana w trakcie gry z tymi miksturami to zagrywka BB poniżej pasa i pokazują, że to gracze nie są dla NICH najważniejsi tylko ICH własne interesy.
    Zakładanie 3 wątku tutaj w tej samej sprawie jest również bezsensowne i ma chyba na celu albo zaspamować forum, albo rozproszyć wątki tak, żeby z nich nic nie wynikało, bo się nie chce dosłownie czytać - ciągle to samo.
    Nauczcie się korzystać z forum.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie = chce wprowadzenia zmiany aby można użyć tylko jednokrotnie na jednym obozie

Osadnik Awatar bachus1313
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cy to referendum jest uznane przez władze w Kijowie ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Mastaszko Zobacz posta
    Jakie argumenty według Ciebie uzasadniają tę zmianę? Jakie z tego wynikają dla graczy korzyści - może ciekawsza rozgrywka? Ja póki co nie widzę żadnych plusów wynikających z tej zmiany, ale może ktoś mnie oświeci

Osadnik Awatar bachus1313
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja widzę same plusy. Będzie trudniej A nygusom którym się nie chce robić bractwa w standardowy sposób mówię, och jak mi przykro

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów