baqslaw - "Ja tam tą zmianę rozumiem, tylko wkurza mnie że wprost przyczyny nie napiszą. Dużo osób, jak ja miało zachomikowane strzelby i kufle, żeby po rozpoczęciu eventu nachpać się jajec z MB - to mogłoby całkiem zburzyć balans eventu. Wyjścia były dwa: brak jajek z przygód, albo zablokowanie możliwości robienia przygód premiami. Nie dziwię się, że wybrali sposób, który "poszkoduje" mniej mniej graczy, a przy okazji wyeliminuje ten konflikt w przyszłych eventach. "
Przeczytałem ta wypowiedź w innym wątku i mnie olśniłoTe skubańce się boją że ludzie natrzepią sobie jajec miksturami na MB zamiast kupować na przykład paczki za klejnoty. No jeśli tak jest w rzeczywistości to jest to zwykłe chłamstwo. I wstyd mi za was BB bo wam to uczucie jest najwidoczniej obce.

Te skubańce się boją że ludzie natrzepią sobie jajec miksturami na MB zamiast kupować na przykład paczki za klejnoty. No jeśli tak jest w rzeczywistości to jest to zwykłe chłamstwo. I wstyd mi za was BB bo wam to uczucie jest najwidoczniej obce.