wiec te premki z Twojej propozycji Terrianin sa tylko spowodowane Twoim widzimisiedla czas premki jest jak najbardziej okej
wiec te premki z Twojej propozycji Terrianin sa tylko spowodowane Twoim widzimisiedla czas premki jest jak najbardziej okej
ale miksture nieskończonej energii juz tak, poza tym kosze egzo sa bardzo pospolite odkąd w dropie z bajkowych są
jestem na nie ..
i co najlepsze z eventem wielkanocnym wchodza nowe premki do produkcji w domu wladyki wiec nie wiem po co zasmiecac rynek premek jeszcze innymi
wsumie
Przypominam że tematem głosowania i dyskusji są premie x2 produkowane w Magazynie Prowiantu.Odpowiadamy czy oprócz trzech już dostępnych premii:Półmisek ryb,Pożywna kanapka i Koszyk cioci Irmy,chcemy inne,ale o dłuższym czasie trwania.Dyskusja nie dotyczy innych premii których cena jednostkowa jest o wiele większa. Wielu graczy rzuca po kilkadziesiąt a nawet przeszło 100 premii dziennie komuś lub sobie produkowanych w Magazynie Prowiantu.Porównywanie z innymi premiami maiłoby sens gdyby np.rzucano tych premii też tyle samo dziennie,a wątpię aby było dużo graczy którzy rzucają np.50 koszy egzotycznych dziennie na Piekarnie,Chaty rybaka,Produkcję Broni,Tartaki itd.
mam do tych premii pytanie: będzie je można dawać na WSZYSTKO?nawet na szkółkę?
Hm, pomysł raczej nie nowy
http://forum.thesettlersonline.pl/th...zyk-Weekendowy
Z linku z powyższego posta, bardzo podoba mi się "konfigurowalna premia", np. taka Irma +15, jak w mmorpg, dopłacasz - większy czas![]()