Zobacz wyniki ankiety: Czy popierasz usunięcie poprawki modyfikującej Miksturę i Wsparcie dystansowe

Głosujących
116. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

49 42.24%
  • Nie

57 49.14%
  • Obojętnie

10 8.62%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Modyfikacji premii „Mikstura Słabego Punktu” oraz "Wsparcie Dystansowe

Początkujący Osadnik Awatar Gliwice-Sikornik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja również na Nie !! Zajmijcie się lepiej dodaniem wyburzenia skał i innych rzeczy bez sensu te "Gwiezdne Monety" teraz za przeproszeniem po cholerę one teraz bedą ja nie mam jeszcze 50lvl, ale też przyłączam się do reszty osób które nie są za tą Poprawką.

Pozdrawiam,
    Gliwice-Sikornik

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    wiekszosc sie wypowiedziala na nie .... a co to zonacza ?

"Czy popierasz usunięcie poprawki modyfikującej Miksturę i Wsparcie dystansowe"
    czyli mowiac nie - oznacza ze nie jestesc przeciw = mozna wprowadzac poprawke
    i rozumiem ze wszyscy pisali ze nie z mysla o nie wprowadzaniu jednak - proponuje zamknac temat i zalozyc nowy z lepiej skonstruowanym pytaniem chyba ze to celowa podpucha BB :>
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    znowu źle napisane pytanie "Czy popierasz usunięcie poprawki modyfikującej Miksturę i Wsparcie dystansowe" większość graczy odpowiadając w poście na NIE taką samą odpowiedz dało w ankiecie poprawnie zadanie pytanie powinno brzmieć" Czy popierasz wprowadzenie poprawki ograniczające stosowanie Mikstury i Wsparcia dystansowego"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Gysi Zobacz posta
    znowu źle napisane pytanie "Czy popierasz usunięcie poprawki modyfikującej Miksturę i Wsparcie dystansowe" większość graczy odpowiadając w poście na NIE taką samą odpowiedz dało w ankiecie poprawnie zadanie pytanie powinno brzmieć" Czy popierasz wprowadzenie poprawki ograniczające stosowanie Mikstury i Wsparcia dystansowego"
    Przy tak postawionym pytaniu Ci którzy są przeciw poprawce i niedokładnie przeczytali pytanie zaznaczają NIE, a Ci którzy chwile się pochylą nad pokrętną jego logiką klikają TAK. Obie grupy najprawdopodobniej mają takie samo stanowisko w kwestii zmiany, tzn chcą pozostawienia premii w dotychczasowym wydaniu.
    Ostatnio edytowane przez Warszawa2012 ; 15.03.2014 o 09:25

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pytanie zadane fatalnie, sama sporo myślałam jak mam na nie odpowiedzieć i kilka razy zmieniałam zdanie, jak najszybciej zamknęłabym ankietę, bo jeszcze BB stwierdzi że cieszymy się ze zmiany. Oczywiście jestem za pozostawieniem premii w takim stanie w jakim jest.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przyznaję bez bicia, w amoku i niesiony solidarnym zrywem zagłosowałem na "nie".

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To raczej trzeba być w amoku żeby prawidłowo zaznaczyć.

Poprawka nie została wgrana więc nie ma czego usuwać. Należało zapytać czy jesteś za planowaną poprawką.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    No tak jedyna fajna rzecz w tych całych "bajerach" za gwiazdki... i już ją zabierają. Ja naprawdę nie wiem po kiego ja tu jeszcze klikam i czas marnuje na pisanie...

A ankieta... to szalenie myląca, zresztą widać po wynikach.

Osobiście wątpię aby to miało jakiekolwiek znaczenie - decyzja już zapadła i mają gdzieś nasze ankiety i zdanie na ten temat.

Edit: No i jeszcze jest jedna sprawa związana z poprawką: na pewno coś sfajdają i będą poprawiać, robić kolejne konserwy i tak minie miesiać bez istotnych zmian. A biznes się kręci...
    Ostatnio edytowane przez Alicija ; 15.03.2014 o 11:06

Początkujący Osadnik Awatar Adamczesku
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem przeciw tej poprawcze

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem przeciw tej poprawcze

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów