Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: brak mozliwosci jakiegokolwiek wejscia na konto i wyspe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

brak mozliwosci jakiegokolwiek wejscia na konto i wyspe

juz pojawiło sie pare takich postów ale ja mam problem trosze wiekszy bo niektórzy pisza ze tam genków nie moga miec spowrotem u mnie jest tak ze znajomi chcac rzucic kosze zostaja wywaleni z gry z komunikatem "brak mozliwosci...." cos tam nawet nie wiem czy stja tam moje budynki premium bo nikt na ta wyspe nie moze wejsc i przy wczytywaniu mapy oczywiscie wyskakuje taki sam komunikat wiec nie wiem wsumie co o tym myslec czy ma ktos podobnie czy tylko u mnie wystepuje skumulowany przypadek wywalenia konta w całosci ?

Osadnik Awatar Kminiacy
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to zablokowanie konta moze to byc chwilowy bład albo ban od bb mnie to sie zdarzyło 2krotnie raz brblem zniknoł w nocy po aktualizaci 2 raz musiałem czekac 2 dni do konserwacji obie blokady byly po próbie przestawienia gienka raz kosztowało mnie to dropa z krawca sprzyciarza

Początkujący Osadnik Awatar orszi
    Serwer
    Złota Góra
    niestety nie jesteście jedyny... postawiłam genka na "suchym" polu i od razu mnie wywaliło, do teraz nie mogę się zalogować. najgorsze jest to iż minęła kolejna aktualizacja i nadal nic... "Prace nad poprawką już trwają. Gdy pojawi się więcej informacji, dam znać." - więc czekam, ciekawe jak długo... i jak na złość też jestem na krawcu...dlaczego oni nie moga zrobic aktualizacji raz a porzadnie?? :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    i znowu aktualizacja była a ja znowu mam to samo i nic sie nie da zrobic problem tan sam

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam ten sam problem. Gienek postawiony na wyczerpanej studni po czym komunikat "uszkodzony obszar serwera".
    Od 10 marca podczas wczytywania mapy wyskakuje mi w/w komunikat i po czym powrót do stronę główną.
    Dzisiejsza konserwacja nie pomogła.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    znów naprawili *** ! rwie i zamula jesli juz wejdzie sie na gre to za chwile wywala z opisem serwer przeciazony CZY ONI *** NIE MOGA NIC NIE "ULEPSZAC " JA ***!!!!!!!! MAM WYLEW NA PASTUCHÓW ***
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 20.03.2014 o 12:55

Uprawnienia umieszczania postów