Mam propozycję żeby powiększyć więcej slotów dla przygód nie np 1 swoja i 1 loot tylko np. 2 swoje i 3 looty lub więcej... bo teraz to jest trochę ciężko gdy zdarza się że wzajemnie się blokujemy na Przygodach co o tym sądzicie ?
Tak
Nie
Mam propozycję żeby powiększyć więcej slotów dla przygód nie np 1 swoja i 1 loot tylko np. 2 swoje i 3 looty lub więcej... bo teraz to jest trochę ciężko gdy zdarza się że wzajemnie się blokujemy na Przygodach co o tym sądzicie ?
jestem za
Jeśli już, to znieść rozróżnienie na slot główny i pomocniczy, żeby można było robić dwie przygody jednocześnie - nie ważne czy rozpoczęte czy z zaproszenia.
To by miało sens, bo czasem robi się coś cięższego, a tu wskoczy przygoda w dziennym/gildyjnym.
Większa liczba slotów, jak się domyślam, ma być wsparciem dla handlu/wymiany dropami. A to jest nadalpatologia i tego się nie powinno wspierać, tylko eliminować (oczywiście nie na siłę, tylko jakimiś zmianami, które sprawią, że dwu-/trzyosobowe przygody będzie sens robić w dwie/trzy osoby - na przykład wspólne ataki).
Chyba że ktoś ma jakieś inne, sensowne, zastosowanie dla trzeciego slotu, to chętnie posłucham.![]()