tylko wtedy ignorujesz na stałe, odignorowanie i tak pewnie by się odbywało z linii komend, co nie każdy by potrafił (jak i przegląd ignorowanych). Już widzę te wątki na forum "jak kogoś odignorować"
TAK
nie
obojętne
tylko wtedy ignorujesz na stałe, odignorowanie i tak pewnie by się odbywało z linii komend, co nie każdy by potrafił (jak i przegląd ignorowanych). Już widzę te wątki na forum "jak kogoś odignorować"
czeba by zrobić takie okno z listą ignorowanych i tam by sięusuwało
ludzie, bez przesady, to kwestia wpisania kilku literek.
jeżeli u was problemy na czacie występują tak często, że potrzebny jest szybki dostęp do ignora, to szczerze współczuję.
ps. mod ma bardzo fajny przycisk do wyciszania ciężkich przypadków. może warto poprosić go (skoro sam nie widzi), żeby pogadał sobie z delikwentem o zejście z tonu![]()
wiem, że złą
a może właśnie o to chodzi, aby ignorowany zobaczył
"Everybody lies"
Przez ostatnie dni g1 na Nowej Ziemi przezylo atak jakiegos ... potworka (brakuje mi tu dobrego slowa, ktore przeszloby przez cenzure). Chlopaczek smial sie wprost ze wszystkich, ze i tak mu nic nie zrobia, bo on co 3 min i tak zaklada nowe konto i ma gdzies to, ze go wrzucamy do ignora oraz slemy reports. Przy jego szybkim tempie wkopiowywania nowych postow na akord, czasem az trudno bylo skopiowac aktualnego nicka do raportu czy ignora, po czym on go i tak za chwile zmienial. Dwa razy po pol dnia nie bylo zadnego moda i gosc robil na g1 co tylko chcial.
misiasia, bardzo doceniam Twoje wspolczucie![]()
Ranhea oprócz modów są jeszcze BB bardzo często dostępni, co prawda niekoniecznie przeglądający czat, ale jeżeli napiszesz do nich na szept, prędzej, czy później odpowiedzą. warto do nich napisać, mają doświadczenie w rozdawaniu banów, więc i w tym wypadku by pomogli.
xaar jest niemal cały dzień dostępny na forum, gdybyście do niego napisali, na pewno sam by sprawdził lub poprosił kogoś o wybadanie sytuacji na czacie.
a czekając na reakcję kolorowych, można najzwyczajniej w świecie nie karmić trolla.
zamiast poszukać wyjścia z sytuacji lepiej siedzieć i marudzić.
żeby nie było, że jestem anty i nie popieram inicjatyw społecznych, nie zagłosuję w ankiecie - nie chcę wam słupków poparcia niszczyć![]()
wierzę, że uda wam się przeforsować tą niezwykle przydatną funkcje i wprowadzą ja już niedługo, zaraz po pvp