Spam jest wynikiem udostępnionej opcji "kopiuj/wklej" na chacie, i nie rozumiem dlaczego My jako zwykli gracze mamy być uzależnieni od moderatorów lub Supportu.
Wystarczy wyłączyć możliwość wklejania textu i problem spamerów mamy już z głowy(jeżeli nasuwa Ci się pytanie: a co z linkami odnoszącymi się do gry; to śmiało mogę Ci odpowiedzieć: wytęż swój umysł i poszukaj potrzebnych informacji w necie, tak jak My kiedyś szukaliśmy)
Opcja "ignore" jest potrzebna, nie każdy sobie życzy widzieć "to czy tamto," a w menu kontekstowym wydaje się być dziś niezbędna(bardzo dobry pomysł)
Dlaczego mam pisać na Kogos raport, ponieważ nie chce widzieć jego treści? Totalna bzdura! Ktoś kogo możliwe, że ignoruje nie musi być spamerem lub zachowywać się skandalicznie!(taki przykład: mozliwe, ze złamała mi serce. mam o tym powiadomić Support, ponieważ nie chce widzieć tej osoby na swoim screenie?) **Robi Wielkie Ooczy**
Nie każdy ma pojęcie o opcjach udostępnionych za pomocą komend w grze, a i one same czasem przyswajają o "zachód."
Powtórze, że "ignore" w menu kontekstowym to bardzo dobry pomysł, ale żeby uniknać rozczarowaniu, ta opcja powinna mieć podopcje potwierdzającą lub nie swój wybór(to się tyczy również opcji "dodaj")