Ten sam problem zakup czwartego gienka z tawerny garnizon postawiony na wyeksploatowanym polu zboza spowodowal brak dostepu do gry.
Ten sam problem zakup czwartego gienka z tawerny garnizon postawiony na wyeksploatowanym polu zboza spowodowal brak dostepu do gry.
Witam, mam to samo- chcialam załadowac wojsko do weterana, wywaliło i komunikat od rana ze obszar uszkodzony.
u mnie po przeniesieniu garnizonu na wyspie to samo. nie ładuje się mapa. obszar uszkodzony.
Chore jest to, półtora tygodnia temu to samo, ticket, czekanie 5 godzin , aż naprawią błąd. Z tym że wtedy był to środek tygodnia i support pracował. Teraz, weekend, support smacznie odpoczywa, a gra nie działa. Jak można psuć każdą konserwację z rzędu. Jedyne co wyszło dobrze to Ulepszony Silos, bo przecież zysk z klejnotów najważniejszy ... I muszę dodać jeszcze jedno- rekompensaty nie będzię. Jak twierdzi support , jeżeli będzie to będzie dla całego serwera , a przyznać trzeba , że dla 10% ludzi którzy nie mogą się połączyć nie dadzą rekompensaty wszystkim , Niechaj wasze kopalnie padną. Ahoj![]()
Ostatnio edytowane przez vmapik ; 09.03.2014 o 21:26
Mój tekst z 5.03:
No to mamy oficjalne potwierdzenie problemu:
po sześciu dniach, tempo iście sprinterskie.Drodzy Gracze,
aż do odwołania proszę nie stawiać garnizonów na wyeksploatowanych
studniach oraz polach pszenicy.
Dlaczego?
Czynność ta może doprowadzić do tymczasowego zablokowania się strefy (wyspy)
oraz danego specjalisty (generał).
Dalsze kroki
Prace nad poprawką już trwają. Gdy pojawi się więcej informacji, dam znać.
BB_xaar
Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 10.03.2014 o 17:48
Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.
Problem z ustawianiem garnizonu na wyeksploatowanych studniach/polach pszenicy zostanie rozwiązany podczas obecnej konserwacji.![]()
tia jasne! ale spierd... przy okazji dziesięć innych rzeczy......... Good Job Soldier, a może marionetko?
Na szczęście ja po niepoprawnym mailu do supportu w 2012 roku nie podchodzę emocjonalnie już do tej gry.
Chociażby, żeby z siebie nie robić idiotę.
Bez urazy, ale Wam też to radzę, gra ta to dodatek do codzienności, choć wielu spędza w niej po kilka godzin dziennie.