Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: co jest z tymi konserwacjami?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

co jest z tymi konserwacjami?

chciałem zapytac graczy , czy u Was dalej występuje problem z logowaniem i przestawieniem garnizonów? ja dwa dni temu przestawiałem 3 garnizony szybkich generałów, nagle zostałem wyrzucony z gry i przez 6 godzin nie moglem sie zalogowac. a jak już dało rade (po chyba 30stym odświeżeniu strony) jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłem ,ze obozy wojska dalej sa przenoszone.nie moge ich ruszyc, bo ich nie wykazuje. wczoraj napisalem do supportu, ale bez echa.dlaczego nikt nie reaguje na nasze informacje? przeciez po takim nawale wiadomosci o brakach, ktore wyszły po ostatniej kon serwie, ktos powinien opodjac jakies kroki. Kto nam zwroci załaczony czas premium w moim przypadku? pewnie nikt. Prosze kolegów i koleżanki o informacje na ten temat. czy MODZI nic nie maja tu do powiedzenia i pomocy nam? gram ponad rok ale takiego bajzlu nie było, a to zniecheca do gry

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeżeli wejdziesz w zakładkę nowe posty to zobaczysz, że na 5 najnowszych wszystkie dotyczą tego problemu, ale Ty musiałeś założyć kolejny, szósty temat.
    Gratulujemy, zaistniałeś na forum.

Uprawnienia umieszczania postów