Tak jak w temacie mam propozycję aby zmienić adres gry z thesettlersonline.pl na tsotesting.pl
Myślę, że nowy adres lepiej by odzwierciedlał charakter polskich serwerów gry![]()
TAK, jestem za
NIE, nie jestem przeciw
Tak jak w temacie mam propozycję aby zmienić adres gry z thesettlersonline.pl na tsotesting.pl
Myślę, że nowy adres lepiej by odzwierciedlał charakter polskich serwerów gry![]()
Brakuje opcji "Wisi mi to..." więc daję na NIE.
Adres "tsotesting" to adres serwera testowego więc nie widzę sensu zmieniać go na takowy ... A tak po za tym ja sama nazwa gry wskazuje "The Settlers Online" ...
Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.
Serio?![]()
idiotyczne
nie!!
Widze ze wiekszosc czytajacych nie odczytala w pierwszym poscie ironii. Oczywiscie ze tak, powiedzcie czym sie ten serwer rozni od testowego? Chyba tylko tym ze mniej jest rzeczy i pozniej one wchodza :P Jak najbardziej ZA (ironia dla tych co to ironii by nie poznali "jakby wyskoczyla z krzakow i kopnela ich w zyc")
Liczyłem osoby które nie zrozumiały Qwertusa i bardzo poważnie potraktowały pomysł.
I popsułeś mi zabawę i statystykę![]()
Jezu Chryste widzisz za kogo umarłeś? Za *****i...
Na TSOtesting sprawdzane są nowości jak funkcjonują. Ale jeżeli chodzi o wgrywanie gry na serwery języczne czyli już wyjściowe/finalne wersje. To Polska wersja pod tym względem jest w czołówce i w pierwszej kolejności. Ale to jest kwestia kilku dni. Osoby które twierdzą ze testy sa u nas jest głąbem. Bo co mieli zrobić twórcy gry? Najpierw wgrywać na swoje serwery na których jest najwięcej graczy?