może zamykają nam powoli serwery![]()
może zamykają nam powoli serwery![]()
Witam,mam problem z logowaniem do gry,wyskakuje komunikat "Uszkodzony obszar serwera"...stąd nasuwa się pytanie...Czy po każdej konserwacji musicie coś spaprać ?-pytanie do informatyków.
Od wczoraj nie mogę wejść na grę,co to ma być,jakieś zadanie dla 50 leveli,pt "Spróbuj sie dostać na wyspę" ?Może któryś z BB_ ..napisałby jakieś sensowne wyjasnienie ( nie dotyczy wpisów typu : "Pracujemy nad tym"),i podał wiarygodną datę usunięcia "usterki?
Nie mogę wejść na moją wyspę - jesteście naprawdę wnerwiający - wczoraj było ok a dzisiaj mam czystą stronę i nawet obrazka wczytującego grę brak - zmasakrowaliście tą grę - zdeptaliście - pseudo technicy - niech was zjedzą komornicy :P
![]()
Ostatnio edytowane przez MadDarcy ; 05.03.2014 o 10:00
Mam ten sam problem, nie mogę wejść do gry, login przyjmuje ale nic więcej sie nie dzieje....
u mnie też " obszar serwera uszkodzony".. w nocy nie naprawili.... będzie dłuższa przerwa z graniem.. tak coś mi się wydaje...
Ja mam problem z budynkami - po konserwie nie da się ich przestawiać. Nawet nie podświetla budynku po najechaniu kursorem ;/