przenioslem - http://forum.thesettlersonline.pl/th...03.2013/page16
po tej konserwie sie niezla wyspa rozkoszy zrobila zeby nie nazwac doslownie: burdel
przenioslem - http://forum.thesettlersonline.pl/th...03.2013/page16
po tej konserwie sie niezla wyspa rozkoszy zrobila zeby nie nazwac doslownie: burdel
Ostatnio edytowane przez SirGiaur ; 04.03.2014 o 20:21
~~1k R do piachu dało rade załatwić sprawę ale niesmak pozostał.
Ciekawe co jeszcze wyjdzie do następnej konserwacji.
Przecież każdy wie, że po konserwie jest gorzej niż przed... Cieszcie się, bo jak tak dalej pójdzie to za pół roku już gry nie będzie, bo ją do końca rozwalą...
Gdyby w mojej firmie tak pracowali, to już od lipca (1876 roku) by nie pracowali....
Shadow_mk: Informacja o cotygodniowej konserwacji znajduje się tutaj
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
i co mówiłem że mnie BB_xaar robi za *** albo sam nie ma pojecia o czym pisze albo i to juz wynika z pierwszego albo powinien zostac wywalony na zbity pysk. Włączyłem CR i klepie wracam na wioche a tu 50 bezrobotnych sie obija licznik bije ludzie niby znów sie maja pojawic a tu po 2 min znów wraca do stanu z przed czyli jakby mi wogóle ludu nie ubyło chodz CR klepniete i wyglada to tak jak na pierwszej stronie mój screen. BB czy Ty mnie robisz za idiote czy coś z Tobą nie tak ??
Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 04.03.2014 o 23:29
może niech piją mniej albo zmienią gatunek.....wody mineralnej![]()
po apogeum czyli konserwie z 4 lutego 2014 i narzekanaiach graczy ze polska to testowy dla reszty serwerow zostaly przywrocone konserwy w czwartek a teraz te informacje wyparowaly jak polowa forum ... trzeba pisac na forum gdzie nie ma moderacji BB i opinie tez o grze zamieszczac o grze jak jest to moze BB cos zacznie robic dla graczy a nie dla kasy bo jak nie bedzie graczy to kasy tyz nie bedzie
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
grałam i gram również w inne gry na przeglądarce, my little farmies, big farm... wszędzie są konserwacje, ale nigdzie nie ma burdelu po zakończeniu, gry działają jak to jest możliwe ?w głowę zachodzę ale widocznie nie wszyscy informatycy potrafią tak spaprać ludziom zabawę jak nasze BB