Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Rozmowa z naszym wielkim BB_xaar

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tez miałem ten problem z populacja, na dodatek teraz mam uszkodzony obszar i dupa zgrania ;/

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Po konserwacji błednie naliczani sa osadnicy i blokowany jest czasowo ich przyrost. U mnie np. teraz jest rzekomo maks populaucji i osadnciy nie przybywaja, podczas gdy minutę temu miałem jeszcze miejsca dla 1500. Moderatorzy BB zamiast zając sie problemem, maskują go, w szczególność BB_xar zamyka kolejne wątki. To jest nie tylko lekceważenie graczy.... Czas już chyba na interwencję poważniejszą... w to co robi BB z nami...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez dionizos12 Zobacz posta
    Po konserwacji błednie naliczani sa osadnicy i blokowany jest czasowo ich przyrost. U mnie np. teraz jest rzekomo maks populaucji i osadnciy nie przybywaja, podczas gdy minutę temu miałem jeszcze miejsca dla 1500. Moderatorzy BB zamiast zając sie problemem, maskują go, w szczególność BB_xar zamyka kolejne wątki. To jest nie tylko lekceważenie graczy.... Czas już chyba na interwencję poważniejszą... w to co robi BB z nami...
    bo moderator zajmuje się własnie takimi rzeczami jak ocena treści na forum i zamykaniem tematów niezgodnych z regulaminem danego forum...
    jak ci coś nie działa pisz do supportu

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dionizos12: problem nie jest ignorowany, jednak łatwiej dyskutować w jednym wątku zamiast robić to w kilku równocześnie. Dopóki każdy gracz będzie zakładał nowy temat zamiast sprawdzić czy taki nie istnieje to część tematów będzie zamykana.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja za każdym relogiem mam inną liczbę wolnych osadników...raz więcej raz mniej raz 17 raz 50 raz 74 raz 0 raz 37... Z gwiazdy dodałem 200 dusz i żadnej mi nie przybyło

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A co się stało z moimi bezrobotnymi, jak i tymi 125cioma dodanymi ( zostało 24szt.), uciekli???????????????????

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam ten sam problem właśnie ubiłem 250 R zaraz obadam czy coś się poprawiło ;/
    Przestańcie ściemniać i z graczy robić idiotów !

Nadal to samo robiłem populacje i do skutku mam teraz wojsko wybijać ?? a kto odda za to surki i czas spędzony na klikaniu w koszarach tysięcy R ?
    Ostatnio edytowane przez wredniejszy ; 04.03.2014 o 19:23

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    a ja tam bym sie spytal BB_xaar czemu informacja ze konserwy beda odbywaly jednak w czwartki a nie wtorki wyparowala nagle ze strony i forum ..... i czemu znowu zostala zrobiona konserwa we wtorek i czmeu kur... znowu polska zostala testowa beta wszystkich i czemu kazda kolejna konserwa jest bardziej *** ????? prosze zrobcie nam prezent i nie robcie wiencej konserw nie umiecie to zaplaccie komus kto to zrobi i wezmie odpowiedzialnosc za to co robi
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 04.03.2014 o 20:19
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak Tak jestem za zero konserwacji i będzie lepiej.Do tego co jest złe się przyzwyczaimy a tak prawie co tydzień nowości

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    dionizos12: problem nie jest ignorowany, jednak łatwiej dyskutować w jednym wątku zamiast robić to w kilku równocześnie. Dopóki każdy gracz będzie zakładał nowy temat zamiast sprawdzić czy taki nie istnieje to część tematów będzie zamykana.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    Dyskusje w takiej ilości wątków wywołała kompetencja pracowników BB.
    Dziękuj nam że to na razie jest na polskojęzycznym forum, na którym BB może cokolwiek sprostować.

Taki phail co zaliczany jest co tydzień w tej branży nie znika, później lulz jest jak l33t programisie z BB aplikują o fuchy ^^

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów