Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Brak możliwości dodania osadników

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Brak możliwości dodania osadników

Zniknęli osadnicy ok. 400, którzy na 100% wczoraj byli bezrobotni. Limit populacji 14510/14530, przy próbie dodania paczki 625 stan bezrobotnych nadal 0, limit się nie zmienił, a paczka z emerytowanymi zniknęła.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Co tu wklejasz za bałagan ?

Osadnik Awatar Zakapior3
    Serwer
    Nowy Świat
    A czy w czasie krótkiego i burzliwego żywota TSO, zdarzyła się konserwacja, podczas której czegoś nie "naprawiono"?
    Może BB ogłosi konkurs, albo ankietę
    Być może Bóg chciał abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi.
    Gabriel Garcia Márquez

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Wszystko wróciło do normy po dodaniu kolejnej paczki emerytów i zrobieniu przygody. Wygląda na to, że produkcja ludności szła na pokrycie minusowych pracujących osadników ( bug zgłaszany wcześniej )
    U mnie to wygląda tak jak powinno być

pozdrawiam

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    No to chyba masz farta bo u mnie po dodaniu emerytow z gwiazdki dalej jest zero a zadnego miejsca pracy nie trzeba bylo uzupelniac
    Kanapka z serem tez nic nie zmieniła

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    to prawda, po dodaniu paczki raz mam 1750 osadników a za moment 75 i tak non stop, loteria

i dodaje następny błąd, po najechaniu kursorem na pasek postępu w budynkach produkcyjnych, zauważycie że część z nich wcale nie postępuje, jednym słowem nie ma produkcji, czy BB tez wytłumaczy ten błąd nadprodukcją surowców ?

Osadnik Awatar bachus1313
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB nie jest w stanie nic wytłumaczyć, bo najpierw by musieli wiedzieć co schrzanili. Tym razem!!!!!!!!
    Minęło 8h od konserwy i zero reakcji.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    witam
    U mnie jest całkowity brak osadników nic nie pomaga ciekawe czy będzie jakaś dodatkowa konserwa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    gram już 1,5 roku mam 50 lvl ale przez ten cały czas myślałam, że BB nauczy się przynajmniej co to znaczy "kontakty międzyludzkie" a oni nadal mają mentalność ufoludków i próbują wytłumaczyć niewytłumaczalne, traktują nas jak idiotów.

ludzie, co w tej grze jeszcze można spieprzyć ? proponuję ogłosić konkurs : co spieprzą przy następnej konserwacji ? a podejrzewam że jeszcze wiele mają możliwości

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów