Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Mac OS X

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Van-de-Lord ludzie nie posiadaja macow zeby grac... A funkcjonalnosc tych maszyn jest na bardzo wysokim poziomie i raczej nie nalezy do shitowatych. Stycznosc z mackiem jest niczym podejrzewam ze piszac cos o Macu tak naprawde nic o nim nie wiesz. Ja czasmi musze uzywac win 8.1 do czego uzywam parallels 9. Zgadza sie nie jest darmowe ale wydaje mi sie ze twoje stwierdzenia ze to shitowaty sprzet odnosi sie do faktu ze nie jest tanie . Parallels 9 jest moim zdaniem najlepszym i najszybszym programem ktory pozwoli korzystanie z win 7,8. Ja wspominalem o Macbook ale tak naprade to Imaca 27" tez posiadam i nie sadze ze to jest sprzet dla lansu ale jak ktos go posiada dla lansu to wspoczuje. W takich wypadkach to naprawde lepiej kupic zwykly sprzet z latwym a takze i trudnym windowsem. Wydawanie poteznej kasy dla lasu... Dla mnie osoby ktore pisza ze produkt lub system apple jest gownem lub czyms innym jest pokazaniem braku wiedzy na ich temat. Ale moze Van-de-Lord kiedys sie przekonasz ze Windows zarobil tyle bo jest tylko prostu w uzyciu dla zwyklych uzytkownikow a tak naprawde to jedyna dobra funkcjonalosc to jest pakiet visual studio ktorego nie ma niestety na maca

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez virginia Zobacz posta
    Akerman, mówisz o użytkownikach pro maców, tu sie zgodzę, ale statystyczny użytkownik maca, czyli Amerykanin, dla którego normalne jest go mieć, lub Europejczyk, który ma go dla lansu, nawet nie wie co to terminal, nie mówiąc już o tym, że nie ma pojęcia, że Mac OS z rodziny linuxowej pochodzi No bo przecież maci sa takie redi tu juz, że mało kto potrafi je obsługiwać na poziomie ciut wyższym niz klikanie w ikonki.
    Och kolejny znafca się znalazł. Mac OS jest Uniksem podobnie jak systemy BSD. Linux jest unikso-podobny i nie należy mylić tych dwóch linii systemów. Mac OS jest kompletnie zamkniętym oprogramowaniem i jeśli Apple na coś nie pozwoli to tego nie zrobisz. Niestety Apple pozwala być głupim. Natomiast jeśli ktoś chce mieć system dla lansu lepiej wyjdzie jeśli porządnie popieści efekty w linuksie (compiz to podstawa)
    http://www.youtube.com/watch?v=4QokOwvPxrE

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów