Van-de-Lord ludzie nie posiadaja macow zeby grac... A funkcjonalnosc tych maszyn jest na bardzo wysokim poziomie i raczej nie nalezy do shitowatych. Stycznosc z mackiem jest niczym podejrzewam ze piszac cos o Macu tak naprawde nic o nim nie wiesz. Ja czasmi musze uzywac win 8.1 do czego uzywam parallels 9. Zgadza sie nie jest darmowe ale wydaje mi sie ze twoje stwierdzenia ze to shitowaty sprzet odnosi sie do faktu ze nie jest tanie. Parallels 9 jest moim zdaniem najlepszym i najszybszym programem ktory pozwoli korzystanie z win 7,8. Ja wspominalem o Macbook ale tak naprade to Imaca 27" tez posiadam i nie sadze ze to jest sprzet dla lansu ale jak ktos go posiada dla lansu to wspoczuje. W takich wypadkach to naprawde lepiej kupic zwykly sprzet z latwym a takze i trudnym windowsem. Wydawanie poteznej kasy dla lasu... Dla mnie osoby ktore pisza ze produkt lub system apple jest gownem lub czyms innym jest pokazaniem braku wiedzy na ich temat. Ale moze Van-de-Lord kiedys sie przekonasz ze Windows zarobil tyle bo jest tylko prostu w uzyciu dla zwyklych uzytkownikow a tak naprawde to jedyna dobra funkcjonalosc to jest pakiet visual studio ktorego nie ma niestety na maca
![]()