Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za?

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak!

35 76.09%
  • Nie!

8 17.39%
  • Tak, ale z innych przygód. (nie zapomnij napisać, jakich)

3 6.52%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Pisanki w dropach z wiktora, OB i banitów

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Mastaszko Zobacz posta
    pisanki spadaja ze wszystkich przygod, ale ich pojawianie sie i ilosc jest losowa. nie sa przypisane konkretne ilosci do konkretnej przygody
    Nie do końca. Na przykład w CR, MB czy RB wpada 0, 18 lub 60 w podstawowym slocie. Innych wartości nie ma.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    tak, tylko jaka jest szansa na to, że te pisanki powypadają z przygód? Ja od początku eventu miałem drop z kilkudziesięciu przygód i zaledwie raz wypadło mi 90 pisanek (60+30), może z 3-4x 27(18+9), a w większości przypadków nie dostaję po prostu żadnych. Znajomy za to dość często ma po te 60. Czy to jest od czegoś zależne czy też po prostu mam takiego głupiego pecha? Może lepiej jakoś to ustabilizować czy coś, żeby każdy miał podobne szanse?
    A co do przygód to z Mrocznych wypadło mi 18, z ZE 60, a z CR i Byka również po 18

Osadnik Awatar Marcja
    Serwer
    Złota Góra
    Jakoś koło 15-20% szans na pisanki jest w przygodach, myślę, że każdy ma podobnie.
    Głównie jest 0 pisanek, co 5., 6. przygodę wpada jakaś ilość pisanek.

Z 1-osobowych wpada 6,10, 20, z 2-osobowych 12, 40 (+w wikingach 50), z 3-osobowych (łącznie z bajkowymi) 18,60.

Z kooperacyjnych o ile wiem nie wpadają w ogóle.

(szkoda, że z rzadszych przygód nie ma więcej, byłaby to jakaś odmiana, a tak to nadal wszyscy gonią tylko wyspę, byka i czarnych).
    Ostatnio edytowane przez Marcja ; 09.04.2014 o 13:42

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów