Radzę się zapoznać z tym tematem. A później napisać do supportu.
Radzę się zapoznać z tym tematem. A później napisać do supportu.
When I'm good, I'm real good When I'm bad, I'm even better !
Ok dzieki
Moich 15 poszukiwaczy z bardzo długich poszukiwań przyniosło 160 pisanek to jest kpina na dodatek wykonanie 8 różnych dziś przygód nie dało a ni jednej pisanki. Jest to mój drugi ewent wielkanocny i powiem tylko tyle że jest coraz gorzej z każdą kolejna konserwacją. Ta gra lub firma chyli się ku upadkowi takie jest moje zdanie i odczucie. Coraz więcej stresu coraz mniej przyjemności
bo chciałbyś w 3 dni mieć pisanek na wszystko
W zeszłym roku 15 poszukiwaczy nie przyniosło by Ci nawet połowy tego więc nie płacz.
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
No dokładnie, nie ma co płakać bo jest lepiej niż w tamtym roku
To, że skrypt był nad wyraz łaskawy w początkowej fazie eventu Bożonarodzeniowego nie znaczy, że na każdym innym evencie cały skład grubasów będzie znosił z bardzo długich 300-400 itemów.
Koledze w 2 dniu eventu nie przynieśli żadnego jaja, za to dzisiaj 430, po prostu trzeba się uzbroić w cierpliwość, jutro pewnie przyniosą więcej.
Jeżeli brałeś udział w poprzednim evencie i uważasz że jest gorzej to chyba coś jest nie tak z Twoim postrzeganiem rzeczywistości. Rok temu przynosili zawsze tylko po 7 pisanek, teraz mogą nawet 50 i wcale nie jest to rzadkością. Z przygód chyba w ogóle nie otrzymywało się pisanek, teraz z byka można trafić 60 sztuk. Podaj mi w jakich aspektach ten event jest gorszy od zeszłorocznego.
Może wysoką cenę jajek kolega pirat11 ma na myśli
16 odkrywcow wczoraj 330 pisanek
14 odkrywcow dzisiaj 110 pisanek