Zamknięty wątek
Strona 63 z 71 PierwszyPierwszy ... 13 53 61 62 63 64 65 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 710

Wątek: [Dyskusja] Event: Wielkanoc 2014

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    na początku wysyłałem 5 włóczykijów na cały dzień, 2 na b.dł. i 3 na długie, to 2 przynosiło po 28 - 30 pisanek, i tak co dziennie, niedawno kupiłem odkrywcę za te pisanki które uzbierałem, tawernianych dałem na b.dł. i dziś rano patrzę ZONK tylko jeden wrócił z paczką pisanek :/ WRRRR

Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez TedMruczek Zobacz posta
    ja wysylam dwa razy dziennie (co 12 godzin) - szybkich na dlugie, tych z tawerny na srednie
    Wysyłanie jakichkolwiek odkrywców na średnie to samobójstwo. Nie lepiej wysyłać ich na długie ? Wracają raz dziennie, ale przyniosą więcej pisanek.
    Ja obecnie eksperymentuję z wysyłaniem odkrywców na długie i mieszaniem wysyłań odkrywców na długie i bardzo długie

Jakubboss
    Ja raz zrobiłem eksperyment i szybkich wysłałem chyba z 5 razy w ciągu dnia na najkrótsze, wyszedłem gorzej jakbym wysłał normalnie na długie... Więc wysyłam normalnie wszystkich szybkich na najdłuższe a zwykłych na długie, raz dziennie wysyłam wieczorem i jest spokój...

Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Jakubboss Zobacz posta
    Ja raz zrobiłem eksperyment i szybkich wysłałem chyba z 5 razy w ciągu dnia na najkrótsze, wyszedłem gorzej jakbym wysłał normalnie na długie... Więc wysyłam normalnie wszystkich szybkich na najdłuższe a zwykłych na długie, raz dziennie wysyłam wieczorem i jest spokój...
    To chyba najlepszy sposób na pozyskiwanie jajek. Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia szczęścia dotycząca dropienia jajek. To szczęście jest tak dziwne, że mój znajomy potrafi dostać 100 jajek od jednego odkrywcy (dziś), a ja posiadając tą samą umiejętność jeszcze się nawet nie zbliżyłem do tej liczby. Dziwnie praktycznie codziennie ma więcej jajek niż ja, mając przy tym mniej odkrywców. No, ale jeszcze dużo czasu zostało, może ja też będę mieć takie "szczęście"

Odkrywca Awatar TedMruczek
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Kris-89 Zobacz posta
    Wysyłanie jakichkolwiek odkrywców na średnie to samobójstwo. Nie lepiej wysyłać ich na długie ? Wracają raz dziennie, ale przyniosą więcej pisanek.
    Mam w sumie 13 szybkich i 3 z tawerny - wiec tych 3 wysylanych na srednie to drobna czesc ekipy

Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez TedMruczek Zobacz posta
    Mam w sumie 13 szybkich i 3 z tawerny - wiec tych 3 wysylanych na srednie to drobna czesc ekipy
    Okej - drobna. Ale mimo to może przynieść więcej jaj. To, że jest ich mało, nie znaczy, że trzeba ich skazywać na takie coś Możesz spróbować porównać wyniki np. z 2-3 dni wysyłania na krótkie i z 2-3 dni na długie. I zobaczysz czy nie lepiej zmienić im długość poszukiwań

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Zadania z kopalnią węgla to napewno wymyślił ktoś co nie ma zielonego pojęcia o tej grze a jeszcze głupszy to zatwierdził, bo potrzeba likwidować jakąś kopalnie żeby zbudować nową bo inaczej nie zaliczy tego pseudo zadania lub wydać 150 niebieskich żeby zdobyć 10 jaj.To tylko potwierdza że BB olewa tą gre.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    A co to za problem kopalnie usunac ludzie....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Po co dawać doładowanie do kopalni i po co budować wcześniej kopalnie i cokolwiek robić na wyspie i grać bo nie wiadomo co jakiś mądrala wymyśl wbrew zdrowemu rozsądkowi.Chyba że oto chodzi że im gorzej to lepiej.A dla troli i tak jest dobra zabawa.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Rok temu byly prawie identyczne zadania wiec nie wiem skad to zdziwienie....

Zamknięty wątek
Strona 63 z 71 PierwszyPierwszy ... 13 53 61 62 63 64 65 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów