a więc co, koniec gry znaczy się?![]()
Tu to się dopiero ludzie denerwują
https://www.facebook.com/TheSettlersOnlinePL
ja czekam na dzisiejszy początek![]()
szkoda gadać
ale za to będziemy mieli króliczki jako przeszkadzajki-cierpliwość będzie nagrodzona![]()
Mam nadzieję, że jakąś nagordę/prezent/zadośćuczynienie odpalą w postaci pisanekTylko żeby nie było ich 10 jak co roku... >__<
Konserwacja uderzyła w waszą miłość do gry jak kula w teledysku Miley Cyrus, zgniatając kopalnie złota, niszcząc gospodarkę i łańcuchy produkcyjne. Może zamiast wylewać łezki zanucicie to do jakiejś dobrej nutki?
Poskładałam to w całość, tekst pisany od rana bardzo fajny na love song. Autor BB_xaar
Podoba się? A więc łapka w górę i śpiewamy
Zwrotka pierwsza (07:58):
Wygląda na to, że konserwacja potrwa nieco dłużej. Gdy tylko uzyskam dokładny czas zakończenia prac technicznych, dam znać.
Refren: Dam znać, zaraz o tym napiszę, dam znać… (x5)
Zwrotka druga (08:57):
Przerwa techniczna nadal trwa, gdy pojawią się nowe informacje, od razu o tym napiszę.
Zwrotka trzecia (09:33):
Wykonywanie części skryptów nadal trwa, na chwilę obecną nie jest znana dokładna godzina zakończenia prac. Po otrzymaniu dalszych informacji, dam znać.
Refren: Dam znać, zaraz o tym napiszę, dam znać (x5)
Zwrotka czwarta(10:29):
Prace konserwacyjne nadal trwają, najprawdopodobniej zakończą się około 12:00 czasu polskiego. Gdy pojawią się dalsze informację, bezzwłocznie o tym napiszę.
Zwrotka piąta(12:17):
Prace konserwacyjne są już na ukończeniu, serwery powinny zostać otwarte około 13:30. Gdyby coś się zmieniło, dam znać.
Będzie kolejna zwrotka?![]()
Hahahahaha dobre ;D