Obstawiam ze jeśli bedziesz miec premie już zrobioną to użyc powinno sie jej dać, nawet po evencie,
Obstawiam ze jeśli bedziesz miec premie już zrobioną to użyc powinno sie jej dać, nawet po evencie,
Robig7: W 2 fazie eventu odkrywcy nie będą przynosić nowych pisanek i nie będzie nowych ciągów zadań. Możliwość tworzenia kolekcji pozostanie włączona, tak aby każdy miał możliwość przerobić pozostałe kolekcje na poszukiwania pisanek i pisanki.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Co tu potwierdzać. Poczytaj sobie pamiętnik.
Poza zdobywaniem pisanek w przygodach i przynoszeniem przez odkrywców cały event zostaje bez zmian. Tak samo z kolekcji znikną elementy do tworzenia pisanek lub lupy. Jeśli nie zrobiłeś wszystkich zadań to kolejne się nie pojawią.
Masz czas na dokończenie aktualnego zadania, zrobienie zakupów czy wytworzenie pisanek czy lupy w domu władyki.
Stosownie do zalecenia, poczytałem sobie pamiętnik... i znalazłem:
Zważywszy na wyjątkową stałość w poglądach BB oraz powszechnie znaną perfekcyjność rozwiązań naszej ukochanej gry, muszę przyznać, iż pytanie o szczegóły było absolutnie nie na miejscu.Zakończenie eventu część 1 = Wyłączenie właściwego wydarzenia, kategoria eventowa w Sklepie w grze pozostanie aktywna.
Zakończenie część 2 = Kategoria eventowa w Sklepie w grze zostanie wyłączona.
witam wszystkich... ma ktoś nowe kody?
podkreślę..działające!!
a jakie były kody dotychczas ? może mi ktoś powiedzieć ?
Jaki ma sens dawania zadań w evencie, których nie można wykonać? Np. przejść "dodatkowe" przygody, których nie można kupić?
O czym tu gadać? Pisanek nie przynoszą odkrywcy, z przygód też nie wpadają![]()
a ja mialem raptem 2 lancuchy zadan wielkanocnych nawet chyba nie uzbieram na weterana :/