Może i racja, konserwa wielkanocna skończyła sie popołudniu więc może trzeba jeszcze poczekać, do tych pełnych 5 dni.
A mistrz sztuk walk zabiera 220 jednostek.
Tych z BB to chyba trochę pokręciło z tą skrupulatnością.
Wcale nie jest pewne , że nowy łańcuch nie pojawi się po 5 dniach, ale po ukończeniu poprzedniego.
Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.
Jest godzina 20:33 i ciąg nowego brak, to na pewno 5 dób czy 5 dni minęło więc kaj ten ciąg nowy jest ??
albo na zwałkę porządna ............
amatorszczyzna i tyle. Na początku dziwiłem się że ktoś kupuje klejnoty ale przecież samochody mające fatalną opinię które na pewno będą się psuły (i nie chodzi mi o zużycie części eksploatacyjnych) niezależnie od tego jak się o nie dba też mają swoich amatorów![]()
Miałem właśnie pisać co z tym ciągiem zadań, ale widzę, że niektórzy mnie w tym wyręczyli
Odnośnie eventu, to jak wysyłacie Odkrywców na poszukiwania skarbów? Czyli waszym zdaniem jak najoptymalniej ich wysyłać...![]()
Ja leniwie, na najdłuższe. Raz dziennie i spokój.
Lekko ich podszkoliłem, żeby szybciej szukali i rano po odpaleniu wysyłam na poszukiwania.
Dzisiaj 4 full ulepszonych przyniosło 110 pisanek, pozostałych 14 - 60.
ja wysylam dwa razy dziennie (co 12 godzin) - szybkich na dlugie, tych z tawerny na srednie