U mnie wtworzyło woń i pokarm i zaliczyło lecz dodaje do łowiska i nic nie dodaje cały czas 0/3000 . co jest nie tak ?
U mnie wtworzyło woń i pokarm i zaliczyło lecz dodaje do łowiska i nic nie dodaje cały czas 0/3000 . co jest nie tak ?
Wyloguj sie i zaloguj od nowa - moze pomoze . . .
robiłem reloga 10razy
Bo robisz w nowym magazynie prowiantu.
A trzeba w starym to zaliczy![]()
statystyki moich odkrywców z wypraw po pisanki
zwykli (długie poszukiwania): 58 pisanek, śr 19/os
szybcy (bardzo długie poszukiwania): 90 pisanek, śr 9/os
szczegółowe zestawienie:
30 granit - 30, 30, 30
60 granit - 0
40 egzo - 0
100 egzo - 0, 0
10 ruda tytanu - 0
30 ruda tytanu - 0
10 saletra - 0
w związku z czym mam pytania:
- czy u innych graczy z długich poszukiwań grubasy przynieśli więcej pisanek niż z bardzo długich (przy wysyłaniu ich raz na dzień)?
- czy u innych graczy najwięcej pisanek przychodziło w parze z granitem?
Mi 14 grubasów przyniosło 453 pisanki z bardzo długich poszukiwań
a zadania z pisankami co ile będą się pojawiać ?
echhh - napisali przeciez, ze:
Podczas wydarzenia wielkanocnego wszyscy aktywni gracze z poziomem 17, lub większym, będą mieli okazję skorzystać z usług wielkanocnych bohaterów niezależnych: Zlecą wam jeden łańcuch zadań co 5 dni, zaś każdy z nich będzie zawierać 5 misji. Łańcuchy, oprócz zadań głównych, będą zawierać także inne, związane z przygodami wielkanocnymi. W sumie dostępnych będzie 20 zadań, wliczając w to 8 przygód związanych z jajkami kolekcjonerskimi. Zadania podzielono na 3 przedziały poziomowe: 17-24, 25-39 oraz 40-50. Przygody wielkanocne oraz ich treść będą takie same dla wszystkich przedziałów. W zależności od przedziału, potrzebne będą inne zasoby do ukończenia poszczególnych zadań.
14 szybkich wysłanych na średnie razem 90 pisanek