Xaar mówił tez, że ogólna aktualizacja pamiętnika developera miała nastąpić jeszcze pod koniec lutego, a tu ani widu, ani słychu, więc nie sugerujmy się tym, co ktoś mówi ;p
Xaar mówił tez, że ogólna aktualizacja pamiętnika developera miała nastąpić jeszcze pod koniec lutego, a tu ani widu, ani słychu, więc nie sugerujmy się tym, co ktoś mówi ;p
teraz to juz pewnie na cudach;p
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Wezcie pod uwage ze Xaar tylko pisze (tlumaczy na polski) to co dostanie z centrali.
Jak sie pojawia jakis nowy komunikat, zapowiedz czy nowa strona w pamietniku developera, to pojawia sie w tym samym czasie na wszystkich serwerach (polskim, angielskim niemieckim, rosyjskim itp), wiec nie od niego zalezy KIEDY sie pojawi informacja o evencie.
Tak, ale Xaar to BB. Skoro Xaar wypowiada się w ich imieniu to znaczy, że oni coś chcą przekazać. A skoro oni robią ludzi za bozna, to nie wiem kogo tu słuchać innego![]()
No dobrze, więc rano pojawiły się kolekcje na standardowej mapie, ale eventu jako takiego nie widać. O co z tym chodzi? Włączyli ten event, czy nie? Zadań żadnych nie ma, pisanek z kolekcji nie można robić...
Od razu się przyznaję, nie byłem przed wielkanocą jeszcze na testowym z czystego lenistwa, więc nie zabijajcie mnie jeszcze w odpowiedziach![]()
Eventu nie włączyli, bo nie było tego w planach, zalecam czytanie forum, gdzie jest napisana lista zmian i aktualizacji na dany dzień konserwacji
Event pojawi się pewnie 2 tygodnie przed Wielkanocą.
Tak jak mówiłem, leń ze mnie, a to pierwszy wątek po przebudzeniu![]()
rozmowa z Xaarem na testowym
[15:39] BB_xaar: w poniedzialek najprawdopodobniej pojawi sie konkretny termin rozpoczecia![]()