i mam dowody na to ze to server zrywa polaczenie to nie jest nic z siecia sprawdzalem to. wywala z servera a pozniej strona sie nie chce zaladowac pokazuje ze strona jest niedostepna ;/
u mnie niestety to samo, wogóle nie można wejść do gry. ciągle resetuje połączenie z serwerem!
Od wczoraj mam ten problemzałamać się można zwłaszcza w popularnych godzinach... jak gdyby im więcej graczy tym częściej dostaję "spadaj serwer rozmów niedostępny" a a do tego jeszcze co jakiś czas wykop z gry
a internet stabilny po kablu wszytkie ciasteczka czyszczone i flash aktualizowany a przemium przepada bo jak wymienić dropa jak się jest poza czatami albo problem z zalogowaniem...
I najwidoczniej nikt się nie kwapi do usunięcia problemu.!!!
no kurna mac grac sie nie da czat co chwile wywala z gry wywala tak samo premium przepada od 4 proboje zrobic byka i sie nie da laduje wojsko wywala chce poscic atak wywala a co z blokiem puszczam gienka na blok i wywali i weterana nie puszcze :/
U mnie niestety to samo, wywala co chwile, myślałem że po konserwacji będzie lepiej a tu klapa, aż sie grać odechciewa![]()
ja dzisiaj w dzień miałam taki sam problem, wyrzucało mnie co chwila z serwera. Rozmawiałam o tym z Inaoch i stwierdził/a, że to musi być wina mojego internetu i żebym napisała do suportu, ale stwierdziłam, że nie ma sensu i jak widać miałam racje, że do nich nie pisałam, bo to i tak nic by nie dało i dostałabym pewnie taką samą odpowiedź.
zmienialem przegladarki chrome mozilla exploler itd i problem caly czas nawet jak sie podlczylem do modemu z playa dla mnie jest sprawa jasna problem z serverem zrywa sam polaczenie i tu nie ma nic predkosc neta gracza