Dolina Odkrywców czata ma...jeszcze![]()
no właśnie :/ eh ja rozumiem, że niedziela i w ogóle, ale ktoś mógłby wejść chociaż na chwilę, żeby zobaczyć co się dzieje :/ eh... a generalnie to na prawdę działa jak ban, bo nie widać nawet kto jest dostępny w grze :/ eh... brak słów. Jak widać nie potrzebna im konserwa, żeby coś popsuć.
Niedługo obudzimy się i gra nie będzie w ogóle istnieć.
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
wymienię lot w wiki
no niektórym to by pomogło![]()
Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj naprawią. Niektórzy robią przygody, mają odpalone premium, a bez czatu ciężko się dogadać z innymi graczami... Ktoś słono za to zapłaci tak coś czuję :/
loot w byku sprzedam - rybka na handlu
sprzedany
Ostatnio edytowane przez swirek21 ; 16.02.2014 o 18:05
Tak bedzie , bo to gra niszowa , póki przynosi jakieś tam dochody to jest , przestanie przynosić - to skończy tak jak wiele tego typu gier , a że gra się nie rozwija , więc gracze odchodzą , znam sam osobiście kilku którzy stwierdzili ze juz niema sensu grać , bo gra nierozwojowa
Widze że ogólny problem Nowoziemian, a myślałem ze to mnie pokarało po krótkiej rozmówce z MOD_Jarpen1![]()