Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: obszar serwera uszkodzony-zwykly general po wyslaniu na wyspe piratow

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    Jak czytam niektóre wpisy o zszarpanych nerwach bo gra nie działa kilka h to jestem przerażony naszym społeczeństwem.

Nie twierdze że dobrze że coś nie dziala, bo tak nie powinno byc, ale nie ma co robic dramatu z tego powodu
    Ja nie dramatyzuje , dzisiaj niedziela , więc wiadomo support nie pracuje , rano wszedłem w grę , wysłałem gienka do odpalonej przygody atak z zaskoczenia , i po grze , wywałiło mnie i mam tzw "obszar serwera uszkodzony " . szkoda mi tylko pewnych rzeczy które są uruchomione na wyspie i pracują bez buffów , do tego lecę na premium - nie panikuję ale wqwia mnie to tym bardziej że jestem liderem gildii , i też nie mogę się nawet odezwać , działać w razie jakiejś potrzeby . NIE PANIKUJĘ ALE SKORO TYLU GRACZY MA TAKI PROBLEM , TO DO CHOLERY JASNEJ NIE MOŻNA TEGO *** NAPRAWIĆ , TO JEST STARY BŁĄD !!!!!!
    Set2g - może nie dotknęła Cię taka sytuacja , ale jak Cię dotknie ( czego oczywiście nie życzę ) to będzięsz inaczej pisał
    Pomimo że juz dawno jestem na 50 levelu to straty są takie :
    1/ Premium leci
    2/ Przygoda odpalona leci
    3/ Budynki typu kopalnia złota 5 lev , kopalnia rudy żelaza 5lev , tartaki drzewa egzo , itd. lecą bez buffa
    4/ wszystkie grubasy stoją ( mam max ilość)
    5/ magazyny prowiantu + koszary stoją
    Jeśli ktoś się odważy powiedzieć że to nie są straty , tzn . że nie ma pojęcia o tej grze !!!!!!
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 16.02.2014 o 18:49

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ponownie mam Uszkodzenie Obszaru Serwera. Rano zaczęło działać, jak wysłałem geologów na szukanie marmuru to znalazł złoże puste ale bez marmuru. Czyli wścieklizny geologów ciąg dalszy.

Cytat za jemen2 jak wyżej:
    "SKORO TYLU GRACZY MA TAKI PROBLEM , TO DO CHOLERY JASNEJ NIE MOŻNA TEGO *** NAPRAWIĆ , TO JEST STARY BŁĄD !!!!!!"

Ponownie wejście na grę rano poniedziałek, tylko dlaczego mam wchodzić kiedy oni chcą ( szanowni konstruktorzy ) , a nie wtedy kiedy ja chce pograć??
    Ostatnio edytowane przez robkor ; 16.02.2014 o 19:45

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez robkor Zobacz posta

Ponownie wejście na grę rano poniedziałek, tylko dlaczego mam wchodzić kiedy oni chcą ( szanowni konstruktorzy ) , a nie wtedy kiedy ja chce pograć??
    Mi już brak jest słów , myślę że pomalutku trzeba się żegnać z tą grą , w końcu to co było głównym zadaniem , czyli 50 level dawno zrobiłem , a teraz się po prostu bawię ...... no właśnię chciałem się bawić , ale co chwila jakieś błedy . coraz to więcej błędów

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie w gildi ludzie maja to samo, czyli obszar serwera uszkodzony, oprocz tego gra niby dziala ale brak mozliwosci wejscia do rozpoczetej przygody.
    Mam wrazenie ze nasililo sie to po ostaniej konserwie.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bardzo ciekawe jest tzw. BB , w weekendy nie pracują , jak rozumiem ...hmm , to jak coś walnie w sobotę rano to do poniedziałku pozamiatane , ****a chcę pracować w takiej firmie , że coś nie działa , ze nie ma prądu , że nie ma gazu ... suuuuper , tylko nie krytykujcie mnie za porównania , bo pomimo tego że to gra , to jednak gra dla wielu graczy za realne pieniądze , a co za tym idzie powinny być błędy (awarie) usuwane poza kolejnością

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    BB nie pracuje, ale skrypt jest uruchamiany automatycznie raz na 24h, który w większości przypadków naprawia 'obszar serwera'. Kiedys tego nie bylo, wiec uwazam to za sukces.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Andre_NH Zobacz posta
    BB nie pracuje, ale skrypt jest uruchamiany automatycznie raz na 24h, który w większości przypadków naprawia 'obszar serwera'. Kiedys tego nie bylo, wiec uwazam to za sukces.
    Jak w tej grze zaczniemy nazywać sukcesem coś , co nie powinno się zdarzać to BB nic nie będzie robiło , owszem raz na 24 godziny ,ale jak gra ci padnie rano , to 24 godziny jesteś bez dostępu do wyspy , jeśli to uwazasz za sukces to gratuluję . ponoc w teamie BB sa przyjęcia . proponuje sie tam zatrudnić

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak tak mam, wchodzę na grę rano, wściekli geolodzy szukają marmuru, znajdują złoże ale puste bez marmuru i gra się kończy. "Modzio Zakręcony" masz opisany problemik. Mam dla was informacje, wróciłem do starych gierek: CIV 3.

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez jemen2 Zobacz posta
    Bardzo ciekawe jest tzw. BB , w weekendy nie pracują , jak rozumiem ...hmm , to jak coś walnie w sobotę rano to do poniedziałku pozamiatane , ****a chcę pracować w takiej firmie , że coś nie działa , ze nie ma prądu , że nie ma gazu ... suuuuper , tylko nie krytykujcie mnie za porównania , bo pomimo tego że to gra , to jednak gra dla wielu graczy za realne pieniądze , a co za tym idzie powinny być błędy (awarie) usuwane poza kolejnością
    Zapytaj sie Xaara czy nei szukają pracowników, jak spełniasz wymagania to kto wie
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    Start: teraz"
    "Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez robkor Zobacz posta
    Jak tak mam, wchodzę na grę rano, wściekli geolodzy szukają marmuru, znajdują złoże ale puste bez marmuru i gra się kończy. "Modzio Zakręcony" masz opisany problemik. Mam dla was informacje, wróciłem do starych gierek: CIV 3.
    Civ byla super , gralem tylko w jedynkę . i w colonization , może i trzeba sie przerzucic

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów