Zobacz wyniki ankiety: Jestem...

Głosujących
40. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • ZA

5 12.50%
  • PRZECIW

31 77.50%
  • OBOJĘTNIE

4 10.00%
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Studnie i pola

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra

Studnie i pola

Wiele osób na początku gry zniechęca się poprzez ciągłe, monotonne stawianie studni i pól. Sądzę, że dobrze byłoby gdyby pod naszą absencją zalogowani gracze mieli możliwość budowy studni i pól w miejscach gdzie studnia wyschła czy też pole się wyjałowiło. Oczywiście do tego można byłoby zastosować możliwość zaznaczenia w okienku danego obiektu coś w deseń: "Nie pozwól by inni gracze mogli odbudować ...". Co do surowców to osadnicy do budowy brali by normalnie z magazynu nieobecnego gracza - ewentualnie gdyby ten gracz nie posiadał odpowiedniej ilości do budowy to opcja "Przekaż czy też wyślij surowiec"

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Od tego właśnie masz silosy i młyny wodne żeby pozbyć się odnawiania tego. Po za tym dzięki takiemu pomysłowi to inni gracze by zabudowali komuś całą wyspę polami i studniami przy okazji wyzerować go z tych surowców.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Można by było znieść kolejkę budowania na pola i studnie...
    to by było lepsze niż twój pomysł

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra
    Zamieszczone przez WuDwaKa
    Od tego właśnie masz silosy i młyny wodne żeby pozbyć się odnawiania tego. Po za tym dzięki takiemu pomysłowi to inni gracze by zabudowali komuś całą wyspę polami i studniami przy okazji wyzerować go z tych surowców.
    Nie wiem czy ja nie umiem pisać czy ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem . Wiem, że mam silosy i młyny - tylko ten pomysł jest skierowany dla osób
    które mogły by dołączyć do tej gry, lecz nie chcą non-stop martwić się o studnie i pola. Możliwość budowania mieliby tylko znajomi i tylko w miejsca gdzie dane pole się wyjałowiło albo studnia wyschła. I nie wyzerowali by ci do końca surowców - napisałem o możliwości zaznaczenia "Nie pozwól by inni gracze mogli odbudować ...".

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja jestem PRZECIW od tego sa silosy i mlyny wodne gdy by bylo tak jak mowisz to by byly zbedne wiec jestem pewien ze nic takiego nie wprowadza :P

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jestem przeciw (uzasadnienie jak w poście powyżej).

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jeśli ktoś nie chce martwić się o pola/studnie to stawia silosy/młyny, a jeśli takich nie posiada, to zawsze pozostaje handel i tam może spokojnie kupić zboże czy wodę od innych graczy.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik Awatar Gacek666
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Alllle bzdura, dawno takiej nie czytałem, LOL!!!
    Niektórzy tak bar­dzo kochają narze­kać, że wy­padałoby ich wi­tać słowa­mi: dzień dob­ry, co u ciebie złego

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    heheh cała mechanika gry...budynki o ktore sie tak walczy ..surowce do ich rozbudowy psu na bude by miały być..jak sie komus nie chce to niech nie gra i tyle..juz widze ..jak sie komu zapadnie wszystko i z fochem opuszcza gildie bo mu nikt nic nie odbudowal..to jakis absurd..
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak zaczynałem to też często miałem wszystko pozapadane, ale zawsze starałem się mieć zapasy w magazynie no a jak już ich nie było to się sprzedawało conieco żeby kupić zboże (woda zawsze na + była)

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów