Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz ze Czat w Przygodzie Kooperacyjnej przydał by się w grze?

Głosujących
108. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

93 86.11%
  • Nie

6 5.56%
  • Obojętnie

9 8.33%
Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Wątek: Czat dla uczestników przygody

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Nie chodziło mi tu aby się ktos kłócił
    Plusy konwersacji na szepcie:
    1. Osoby dostają powiadomienie głosowe wiadomości, jeśli nie ma ich przy komputerze, a mają włączone efekty dźwiękowe.
    2. Widać, czy ktoś jest zalogowany czy nie (ja posiadam xxxxxx znajomych i naprawdę ciężko byłoby mi znaleźć daną osobę na liście aby to sprawdzać.
    3. Nie trzeba każdemu z osobna pisać co i jak na osobnych szeptach, tylko napisać raz i porządnie, może się to tyczyć innych przygód nie tylko omawianych kooperacyjnych, nawet wymiana dropa, na pewno stanie się to pomocne.
    4. Nie koliduje to z innym włączonym globalem, jak sugerujecie, aby z tego skorzystać, dla tych osób, które korzystają z globalu 1 do biadolenia.

To taka mała dygresja, co do wyższej ostrzejszej wymiany zdań

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Osadnik Awatar nalezyszdostada
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Iphoris Zobacz posta
    Bo korzystanie z g-11 uniemożliwia korzystanie z g-1
    Można tak powiedzieć wbijając na np G11 znika ci G1. Ale można wrocić w taki sam sposób.
    .

Dziekuję Wszystkim znajomym za wspólna grę przez 2 lata na TSO.

Nieszczęścia Polski są dowodem na istnienie Boga.

ZBIÓR PORADNIKÓW PRZYGÓD

Masz problem z poradnikiem. Nie zaśmiecaj tematu napisz PW.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Ostry_Puchacz Zobacz posta
    to ci mądralo powiem,że daleko mi do 50tego lvl więc się tak [wycięto] tylko naucz się grać a atak od tyłu na obóz 7 i 3 to podstawa i czasowo wychodzi czekanie tak samo jak ataki po kolei...
    Domyśliłem się że daleko ci do 50 i chcesz zabłysnąć , ale nie udało ci się to bo po prostu głupoty opowiadasz. Oczywiście przygodę można zrobić poniżej 1h ale z większymi stratami, jeśli robimy przygodę z jak najmniejszymi stratami to na pozycji 1/3 trzeba zastosować bloki (to jest już 0,5h czekanie na zwykłego generał) a następnie atakować tylko majorem, i co byś tu nie wymyślił zwyczajnie nie jest to wykonalne w 0,5h - no chyba że masz jakąś inną wersję wiru
    Ostatnio edytowane przez Boskicom ; 25.03.2014 o 23:23

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja jestem jak najbardziej na tak szegolnie ze czasami sie przeciez robi jakies przygody z ludzi spoza gildii i trudno jest pisac kazdemu z osobna. Tylko ze jest jedno ale.

Kto tutaj z zebranych pamieta ile czasu zajelo BB dodanie czatu Handlu, Global-7. Problem mozna bardzo latwo rozwiazac a mianowicie moze ktos jeszcze pamieta IRC. Wystarczylo by zeby kazdy byl w stanie stworzyc swoj wlasny kanal i po sprawie. Bo znajac zycie jak wejdzie opcja dodawania wielu osob do konwersacji to beda sie takie kwiatki dzialy ze nie bedziemy wiedzieli z kim piszemy i czy w ogole piszemy. Szkoda ze programisci na nowo staraja sie wymyslec "kolo" i tylko pokazuja ze jak istnialy zlote czasy rozwoju internetu to albo oni mieli 10 lat i nie wiedzieli co to komputer albo byli tak starzy ze nie wiedzieli jeszcze co to komputer i teraz sie dziwia o co tutaj chodzi.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Kolejny pomysł z serii: "Pusta kartka? Pomażmy byle co i byle czym, tak aby później jak będzie potrzebna czysta nie będziemy wiedzieć jak i czym ten syf pousuwać."
    Już lepiej sprawdziłby się czat który jest aktywny tylko podczas włączanej przygody.
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 26.03.2014 o 16:20

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Przygody Kooperacyjne - własna zakładka Czatu

Witam
    Uważam ze przydał by się dodatkowy Chat dla graczy grający na jednej przygodzie kooperacyjnej.

Często się zdarza że gracz który włączył przygode proszony jest o przekazanie wiadomości do innej osoby grającej razem na tej samej przygodzie.

Druga sprawa to możliwośc poznania nowych przyjaciół w grze

Trzecia sprawa to uniknięcie niektórych rozmów na zakładce Handel dotyczących wspólnej przygody.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Bylo juz nieraz na forum ale i tak jestem za

Początkujący Osadnik Awatar NooN01
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tak powinno byc przy kazdej przygodzie oczywiscie 2 i wiecej osobowej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No w sumie tak, nie tylko przygody kooperacyjne, tylko każda przygoda dla więcej niż 1 osoba powinna miec swój CZAT!!!! Bylo by super

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Powinien być osobny czat do przygody i powinien się włączać razem z zaproszeniem drugiego ( i więcej ) gracza

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów