Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o pomyśle

Głosujących
24. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak fajny pomysł

7 29.17%
  • Dobry pomysł ale wymaga dopracowania

11 45.83%
  • Obojętne

2 8.33%
  • Nie - niepotrzebna zmiana niech już będzie jak jest

4 16.67%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Nowy specjalista

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Nowy specjalista

Dużo się czyta o braku miejsca na wyspie. Zastanawiałem się z czego to wynika - głównie z wielkości armii potrzebnych do przygód.
    Więc zastanawiałem się jak zmniejszyć straty w bitwach (oprócz bloków).
    Ten pomysł był już poruszany ale jak przeglądałem posty nikt nim za bardzo się nie zainteresował więc piszę o nim jeszcze raz, być może nie zauważono go albo przeszedł bez echa bo nie był potrzebny.
    Tak więc pomysł na specjalistę MEDYKA.
    Zabierałoby się takiego jegomościa na przygodę on by sobie rozstawiał swój namiot i po każdej rozegranej bitwie można by było go aktywować a on za surowce ratowałby naszych wojaków.
    Na początek ok 10% ale jakby jeszcze dodać drzewko rozwoju i dodatkowe zdolności stawałby się coraz lepszy.

Mniejsze straty spowodowałyby mniejsze "zużycie" osadników i nie trzeba by było tyle domów.

Co o tym sądzicie??

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Można by zrobić że medyk leczy gienka natychmiatowo ale potem sam odpoczywa przez 4h. To by przyspieszyło robienie przygód dla mniejszych lvlowo graczy. Pakiet medyczby to teraz 2km i jest jednorazowy a taki medyk byłby do zakupienia w tawernie.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez TorukMakto Zobacz posta
    Dużo się czyta o braku miejsca na wyspie. Zastanawiałem się z czego to wynika - głównie z wielkości armii potrzebnych do przygód.
    Nie, wynika to z maxowania produkcji surowcow potrzebnych do robienia wojska, w celu klepania po kilku przygod dziennie. Patrzac z perspektywy przygod, to armie potrzebna do robienia dowolnej z nich mozna spokojnie wystawiac majac nawet i pol wyspy wolnej.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    dobry pomysł

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 06.02.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów