Po kolejnych błędach wprowadzanych podczas konserw proponuję, żeby BB już nie testował na nas nowych wersji.
Nie ważne czy to będą niemieckie, rosyjskie czy inne serwery, ale chyba czas, żebyśmy odpoczęli od kolejnych bugów.
Po kolejnych błędach wprowadzanych podczas konserw proponuję, żeby BB już nie testował na nas nowych wersji.
Nie ważne czy to będą niemieckie, rosyjskie czy inne serwery, ale chyba czas, żebyśmy odpoczęli od kolejnych bugów.
Zgadzam się z tobą - dla pewności dodaj jeszcze ankietę![]()
Chcę nowe wersje jako pierwszy. Nie chcę sprawdzać na sobie błędów.
Nie programistow tylko testerow.
Bledy krytyczne powinny byc wykryte i naprawione zanim beda mialy okazje dotrzec do odbiorcow gry. Gdyby ludzie odpowiedzialni za to ze strony BB odwalili swoja robote, to te problemy nigdy by nie wystapily na serwerach live.
Jesli chcecie zmienic tylko kozla ofiarnego ktorego te bledy dopadna a nie wymoc na BB wykonywanie rzetelne swojej roboty, to de facto nic to nie zmieni, tylko ktos inny zacznie sie burzyc o to samo.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Dokładnie, sami malkontenci.![]()
W ankiecie powinna być jeszcze opcja: Nie chcę nowych wersji gry.
Co do ankiety jest do niczego. Tendencyjność odpowiedzi poraża. Romsheff jeżeli chcesz poznać zdanie innych to daj pełen zakres odpowiedzi, a nie jesteś z nami albo przeciwko nam.
Dokładnie należy się domagać porządnego testowania i nanoszenia poprawek (niestety często mimo zgłoszeń błędów na serwerze testowym wgrywana była wersja bez zmian, nie mówię już o wgrywaniu bez dania wersji gry na testowy). Jak uważają że tak dobrze testujemy i bugi zgłaszamy to niech zrobią na testowym forum wątek o zgłoszeniach w języku polskim i zatrudnią polaka który będzie im to tłumaczył.
Podejście jak się inny kraj będzie męczył to już wszystko jest OK, nie świadczy o nas dobrze. Gdyby tak patrzeć to za króliki doświadczalne Niemcy prawie 2 lata robili, Jak im niecałe dwa lata temu event wielkanocny wgrali to dopiero był armagedon. W ramach odetchnięcia teraz to nas powinni 2 lata na takie ryzyko bycia testerem narażać.