Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Problemy po wczorajszej przerwie technicznej !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Problemy po wczorajszej przerwie technicznej !!!

Witam.Wczoraj około godziny 17.00 nastąpiła przerwa techniczna.Miałem wtedy aktywna przygodę Okradać Bogatych i około 1000 wojska (żołnierze, konie, wyborowi łucznicy oraz rekruci) z trzema generałami. Dziś rano po zalogowaniu patrze a tu nie ma ani generałów, ani przygody, ani wojska, ani żadnej rekompensaty za zakończenie przygody przed czasem czy coś w tym stylu.Moje pytanie brzmi. Kiedy to wszystko odzyskam i czy tak mozna? Ile jeszcze bedzie tych dziwnych przerw i ile jeszcze macie w planach popsuć bo może zrobie sobie przerwę na ten czas żeby się nie denerwować.Szczerze mówiąc mam już tego dość i myśle ze jak tak dalej bedzie to trzeba bedzie pomyśleć o zmianie gry na jakąś mniej wadliwą bo tak być nie może.

Osadnik Awatar settler302012
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Hej Unen Sprawdź czy nie masz odpalonej przygody w menu (księga). Też po konserwacji nie mialem ikony na ekranie z prawej strony ale znajdowała sie w księdze (ukryta - ptaszek). Pzdr

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Faktycznie była.Teraz mi troche głupio bo taka rzecz mi się jeszcze nie przytrafiła a problem byl niewielki.Swoją drogą problemów jest mnóstwo mimo wszystko ale jeśli chodzi o mój problem to uważam za rozwiązany.Temat do zamknięcia. Dzięki settler302012.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ale to nie wszystkie problemy po tej przerwie nie widze jak gienki maszeruja w przygodzie -obozy widac slychac odglosy. ale nie widzac trasy gienkow nie moge wykonac 1 bloku w czarnych bo jest z opoznieniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja nie mogę od wczoraj wejść do gry. Wyskakuje okienko- obszar serwera uszkodzony- proszę odświeżyć połączenie i połączenie z serwerem zostało zerwane....

Początkujący Osadnik Awatar Janus-PL
    Serwer
    Nowy Świat
    Właśnie zacząłem grę i nie da się postawić kopalni miedzi na złożu (inne bez problemu)
    pozdr.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja nie moge wykonywać nie których zadań np: wyprodukuj 20 koni zrobiłe ze 2 setki i nadal mam zero i kilka innych tego typu

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie normalnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    a mnie zeby bylo zabawniej wywala regularnie co 5 minut - prosze odswiezyc polaczenie. Super

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ojjoj widze ze mój problem przy waszych to pikuś.Co raz częściej słychać o jakiś nowych problemach w grze.Jedno poprawią a drugie psują

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów