Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Problemy po wczorajszej przerwie technicznej !!!

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    z kopalni zlota na 5 lvlu pobiera mi po 4 rudy a powinno 5 wy niereformowane malpy lepiej zajmijcie sie skakaniem po drzewach bo tu wam nie idzie

Osadnik Awatar nosiekleeds
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Unen Zobacz posta
    Witam.Wczoraj około godziny 17.00 nastąpiła przerwa techniczna.Miałem wtedy aktywna przygodę Okradać Bogatych i około 1000 wojska (żołnierze, konie, wyborowi łucznicy oraz rekruci) z trzema generałami. Dziś rano po zalogowaniu patrze a tu nie ma ani generałów, ani przygody, ani wojska, ani żadnej rekompensaty za zakończenie przygody przed czasem czy coś w tym stylu.Moje pytanie brzmi. Kiedy to wszystko odzyskam i czy tak mozna? Ile jeszcze bedzie tych dziwnych przerw i ile jeszcze macie w planach popsuć bo może zrobie sobie przerwę na ten czas żeby się nie denerwować.Szczerze mówiąc mam już tego dość i myśle ze jak tak dalej bedzie to trzeba bedzie pomyśleć o zmianie gry na jakąś mniej wadliwą bo tak być nie może.
    proponuje powrót do samouczka i czytac co tam jest napisane to wiecej dziecinka problemów nie bedzie miala
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dziecinkę nosiekleeds to sobie znajdź i wychowaj. Nie jesteśmy przyjaciółmi ani żadnymi znajomymi żebyś się tak do mnie odnosił (mniemam po nicku że mam do czynienia z mężczyzną). Trochę kultury, to nic nie kosztuje.
    Jeśli chodzi o mój problem to przyznałem już że to był mały problem i że aż mi głupio że o tym napisałem.Proszę czytać wszystkie wątki a nie powierzchownie oceniać. Poza tym nie ja jeden miałem jakieś przeciwności z gra i okazuje się że temat przydało się poruszyć.Pozdrawiam.

Osadnik Awatar dykteryjka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    brak odpowiedzi ze strony BB
    Ostatnio edytowane przez dykteryjka ; 05.02.2014 o 15:40

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów