nie zrozumiałeś. nie chodzi o głosowanie. nie chodzi aby gracze zdecydowali, co ma być a co nie. Chodzi o to aby ktoś przeczytał SUGESTIE bo o ile 90% conajmniej jest do bani i każdy myśłli o swoim interesie, sa osoby które myślą i postrzegają konkstruktywnie gre.
choćby zaistniała sytuacja, jakby wczesniej dali znac ze bedzie tak czy inaczej uzupełnianie zmienione że tylo do pełna, to ktoś by zadał pytanie, co z Epickim, skoro on wiecej uzupełnia niż się mieści, i już by ktoś w BB mógł zaskoczyć , że to jest konfiliktowe.
zapowiedziec ze w poczcie bedzie mozna zaznaczac tak a nie inaczeji takie opcje chca zrobic (bo grafika nie powstaje w 10 minut wiec chocby tydzien przed wprowadzeniem ja udostepnic), i ktos by zauwazył i podsunał pomysł że jedno rzucenie koszami i trzeba kilkaddziesiat stron przerzucac.
ktos inny na pewno by zwrocił uwage dlaczego nie ma "zaznaczania grupami" albo sortowania tego czy owego.
chodzi o sugestie i uwagi do planow.
to co napisałeś, dział na forum, to sie powinno nazywać "mi się marzy", bo nie słyszałem aby ktorykolwiek z tych pomysłów się ziścił. BB sie tym nie sugeruje.
wprowadzenie epickiego składu drewna bez opcji drwala jest też porażką. jak miał zajmować się drewnem ten skład to skoro jest leśnik, tartak, smolarz, kompletnie nie rozumiem dlaczego drwal jako podstawowa jednostka w przetwórstwie drewna, została zignorowana.
Czy jakiś członek BB pokusi się o odpowiedź? Co ze składem skoro nie produkuje tego co chcemy?
drogie BB - proponuje, żeby skład drewna produkował star coins, a co do nowości, to każdy może wejśc na serwer testowy, zobaczyć co i jak i podjąć decyzję. Jak wszedłem, zobaczyłem, i nie kupiłem, i nie żałuję, bo dla mnie to zawalidroga by był, a jak ktoś kupił i jest zadowolony, to też wspaniale.
nie no jest tak źle sa duze plusy...ta zawalidroga ..jak ja nazywasz ...robi np 66k wegla na 12h na buffie...a desek egzo..bliko 5k na 12h zastosowania sa...oczywiscie tartaku egzo lepiej nie burzyc podjawszy wysilek wymaxowania go na 5lvl ja juz dawno mialem 2 na 5tym nie rozszerzalem produkcji tylko upowalem ..wiec np smolarzy czy klika a nawet kilkanascie tartakow egzo na 1 lvlu zastepuje z powodzeniem i mozna duzo patentow i miejsc przyoszczedzic..
ale jak ludzie najpierw wyburzyli lesnikow..a pozniej obaczyli jaki jest czas zalesiania ..to sie rozczarowali i slusznie bo tu w tym zakresie zadnej epickosci nie ma jesli do tegoz doloza a w/g nich naprawia złoza do poziomu max 25zasobow..to juz bedzie o dooope roztrzasc jesli chodzi o zalesianie kolejny raz ktos zupelnie nie pomyslal i jedno wlasciwie wyklucza drugie..
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces