Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za przywróceniem słowa "BETA" do nazwy?

Głosujących
17. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

14 82.35%
  • Nie

1 5.88%
  • Wisi mi to.

2 11.76%
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Przywrócić "BETA" do nazwy!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Przywrócić "BETA" do nazwy!

Witam.
    Nie od dziś wiadomo, że kolejne konserwy przynoszą więcej szkody niż pożytku (w tym miejscu powinno zadać sobie pytanie od czego jest kurcze Serwer Testowy?), i my zwykli użytkownicy na własnej skórze doświadczamy tego, co powinno być przetestowane na Serwerze Testowym (jak sama nazwa wskazuje).

Pytanie jest krótkie: czy jesteś za przywróceniem słowa "Beta" w nazwie gry? czy jesteś za tym aby rzeczy, które się tutaj dzieją nazywać po imieniu? czy jesteś za tym aby przestać nas okłamywać, że dostaliśmy już "stabilny finalny produkt?

Pozdrawiam.
    john lemon

PS
    mała sugestia do BB. proponuje zmienić formę serwera testowego bo obecnie to już przestałem tam zaglądać:
    1. Robić reset kont co 3mc i przyznawać jakieś nagrody tylko testującym w zależności od obecności w danym okresie (pierwszy poziom nagród np od 60% klejnoty, budynki itp coby ludziom chciało się tam siedzieć)
    2. Dawać podstawowy pakiet startowy mniejszy jak teraz i bez XP (od np 40lvl można podsyłać przygody, w której będzie 70% xp do zdobycia na kolejny lvl)
    3. Tam testować wszelkie poprawki które mają być wprowadzone podczas konserw na normalnych serwerach np z tygodniowym wyprzedzeniem.
    Ostatnio edytowane przez john_lemon ; 04.02.2014 o 21:45

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez john_lemon Zobacz posta
    czy jesteś za tym aby przestać nas okłamywać, że dostaliśmy już "stabilny finalny produkt?
    w grach MMO nie istnieje cos takiego jak finalny produkt, chyba, ze mowimy o sytuacji gdy gra umiera i nie ma planow dalszego rozwoju.

my zwykli użytkownicy na własnej skórze doświadczamy tego, co powinno być przetestowane na Serwerze Testowym (jak sama nazwa wskazuje).
    Nie, to czego doswiadczacie powinno byc przetestowane PRZED wprowadzeniem tego na serwery testowe.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przywrócenie słowa Beta w nazwie byłoby tylko idealnym usprawiedliwieniem dla niepowodzeń BB.

Początkujący Odkrywca Awatar DZOOZEF
    Serwer
    Kolonia
    proponuje zmienic nazwe polskie serwery na nazwe "polskie serwery testowe"

http://forum.tsotesting.com/threads/...7582#post27582
    podyskutujmy tam

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Znowu torbe rzuca a nie mam juz co z nimi robic...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    w grach MMO nie istnieje cos takiego jak finalny produkt, chyba, ze mowimy o sytuacji gdy gra umiera i nie ma planow dalszego rozwoju.
    poprawione

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez john_lemon Zobacz posta
    poprawione
    nie poprawione, bo napis "Beta" nie ma akurat w tym przypadku nic do czynienia ze stabilnoscia produktu.

Produkt byl stabilny w 2011 roku, jeszcze przed powstaniem polskich serwerow i co zabawne dzialal lepiej niz teraz. Te cuda ktore dzieja sie teraz sa zasluga nowego kodu i to, ze wystepuja jest calkowicie normalne, nienormalne jest to, ze przechodza przez internal testing. Nazywanie tego w taki czy inny sposob nic nie zmieni, tak dlugo jak bedzie tutaj docieral polprodukt.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik Awatar Gacek666
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może jak ich sie troche opierniczy, to podziała, więc też się dożuciłem z postem, ale z tlanslatora, mam nadzieje, że każdy zrozumie o co kaman, ehhh..>>
    Niektórzy tak bar­dzo kochają narze­kać, że wy­padałoby ich wi­tać słowa­mi: dzień dob­ry, co u ciebie złego

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    jestem na tak!

Uprawnienia umieszczania postów