Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: skończyłem przygodę ...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

skończyłem przygodę ...

i wywaliło mnie z gry, z informacją w stylu "W tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować ponownie" ... taka sytuacja!

I z tego co wiem to nie jestem jedyny... nie ma to jak poprawić wizualizacje jednostki ("Animacje osadników niosących mięso lub wodę zostaną poprawione.") a tym samym wysadzić w kosmos wiele innych działających rzeczy, jak na przykład podstawowe "wejście na własną wyspę"!

Proszę testujcie te swoje poprawki i "ulepszenia" tam gdzie wedle nazwy powinno to być testowane... na SERWERZE TESTOWYM...

żeby nie było - wyspa dalej mi się nie uruchamia... ładowanie pada przy wyświetlaniu "listy nowości" i porad dnia
    Z chęcią bym przeczytał poradę jak mam to obejść
    Ostatnio edytowane przez Obcy10 ; 04.02.2014 o 17:22

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Obcy mam dokładnie to samo i tez po skończeniu przygody

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    aż strach kończyć przygodę, mam anulować? Z tego co mi wiadomo dużo osób tak ma

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam dokładnie to samo - z tym, że ja skończyłem Czarnych Rycerzy o dziwo - dziś, kilka godzin wcześniej po skończeniu Mrocznego Bractwa nic się nie wydarzyło.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    xara coś nie ma, ale jest na globalu [16:29] BB_Inaoch1 , coś przekazać?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tak pozdrów go od nas i podziękuj za konserwe

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja jej nawet nie skończylem, też mam już uszkodzony obszar serwera

Nie trzeba nawet kończyć przygody, sama odpalona przygoda może skutkować zablokowanie wyspy

Cytat Zamieszczone przez garage1 Zobacz posta
    tak pozdrów go od nas i podziękuj za konserwe
    nie przekaże już
    Ostatnio edytowane przez Lambo ; 04.02.2014 o 17:45

Początkujący Osadnik Awatar Matiz_G
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam to samo. Premium leci, koszary zaraz stana, gracz z wymiany z kolejnej przygody musi czekac albo strace dropy i przygody ;/ To sa jaja...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak źle jeszcze nie było jak teraz, wyłączcie lepiej te serwery.

Technical Support technical.support@thesettlersonline.pl przez mail.diesiedleronline.de

16:50 (0 minut temu)

do mnie
    Witaj Lambo,

uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.

Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.
    Ostatnio edytowane przez Lambo ; 04.02.2014 o 17:52

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    JEZUSICKU stara gwardia z mego serwera leży. Chłopaki jakoś wam pomóc, bufować coś na waszych mapach ? Doładować coś żeby nie padło ? Jak tam macie , piszcie... może wam wrócą mapy jak backup dadzą.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów