Nie mogę wejść do znajomych na wyspę, co więcej nie umiem wejść do wykrzyknika z zadaniami i do przygody którą odpaliłem wczoraj wieczorem - moje najpoważniejsze błędy ,ale nie wszystkie.
![]()
Nie mogę wejść do znajomych na wyspę, co więcej nie umiem wejść do wykrzyknika z zadaniami i do przygody którą odpaliłem wczoraj wieczorem - moje najpoważniejsze błędy ,ale nie wszystkie.
![]()
Zniknięcie rozpoczętej już przygody wraz z wojskiem i generałem. Kolejka budowy znika.
zmiana miejsc lądowania na przygodach - to nie błąd, to chyba było zamierzone..
problem z leśnikami... wyspa pustoszeje a produkcja 2k na plusie... do wczoraj bylo ok..... problem z kolejka budowania... problem z rzucaniem koszy na wybudowane z wielkim trudem kopalnie... na razie tyle
kolejka budowania miała straszną czkawkę (wyskakiwała wybudowana kopalnia węgla i dwie studnie), przez jakiś czas studnie nie miały zasobów (po najechaniu było tylko "studnia 1"), gdy pojawiła się zawartość (1000), czkawka ustąpiła i mogłam zacząć budować
niestety powtórzyło się z kopalniami żelaza :/ (z miedzią takiego problemu nie było, albo nie zauważyłam gdy budowałam) - trzy zapętlone, do tego "błyskawiczna" budowa co niby powinno być zaletą, ale nią nie jest, a kopalnie w loopie nie wydobywają, niby czas się zmienia, zasobów jednak nie ubywa, produkcja na minusie
Ostatnio edytowane przez Tula_Shin ; 04.02.2014 o 13:06
Rzucam kosze u znajomego, wszystko sie zapala jak trzeba (tak, czekam po kazdej podpalonej budowli zeby sprawdzic, czy chwycilo), przesuwam na druga czesc wyspy, pale dalej, jak wracam na poczatek, to spora czesc wczesniej podpalonych miejsc nie jest zbuffowana. Podpalam ponownie, sprawdzam reszte wyspy, to samo, wracam na poczatek - znowu pare innych sie nie swieci. Mialam spalic 75 miejsc, poszlo mi ponad 110 koszy.
rozpoczęłam przygode rano, wysłałam wojsko, loguje sie po 10 min. zeby te chol..rne kopalnie sie ustatkowały, patrze a tu nie ma przygody, 3 generałów i wojska, cyrk
Otrzymuję komunikaty:
System: Zboże - zasoby tego typu zostały wyczerpane.
Niestety wygląd pól nie zmienia się na "wyeksploatowany", po najechaniu kursorem wykazuje, że jakieś zasoby tam nadal są.
"Brak dostępnego serwera rozmów" ........no to naprawili![]()
Ja jestem zniesmaczona tym, że drwale zostali zmienieni, teraz moja wyspa uprzednio wyglądała jak Puszcza Kampinoska, to teraz wygląda jak po ataku termitów ;/
Po za tym, ustawilam sobie w kolejce budowania kop miedzi i 3xkop zelaza, weszlam do znajomego wrzucić kosze wróciłam i kop miedzi wybodowany, kop żelaza zniknęły, weszłam i wyszłam, to pojawia mi się znowu w kolejce wybudowana już kopalnia miedzi, kolejka włącza się i wyłącza, a nic się nie buduje....