Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Porażka i nieudolność

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Polkjmn Zobacz posta
    masakra....... Wszystko mi padło.. (44 lvl). Pola mają 4 szt.. Padają i same się odbudowują do 4 szt.. I UWAGA!! dostałem BANA na godzinę od grigorego za mówienie o problemie..
    Aż się dziwię że ja jeszcze bana nie dostałem , może dlatego że jestem tu rzadkim gościem

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    To pisz jeszcze trochę to dostaniesz hehe

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Tylko tyle w tym temacie
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 04.02.2014 o 14:05

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Kopalnie stają z zasobami 1, 2, lub 3 i co dalej? Nie można ich usunąć. Pozostało mi jeszcze jedno złoże marmuru, za kilka godzin i ono padnie a geolodzy wykrywają zasobne w ilości 1, 2 bądź 3 szt. 3 Kopalnie złota zostały pobudowane natychmiast, fast and speed building the settlers :-))

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ale pięknie potrafili to skopać, wszystko ustawione co do sekundy, leśniki na drwale, silosy na gospodarstwa, marmury tak, że jak znajdę 2 razy dziennie to robią całą dobę, i wszystko padło... koło drwali pustynia, silosy nie nadążają bo pola znikają, a miałem zawsze na plusie, a marmur po 3, 4 i 7 złóż i koniec. Czas wszystko uśpić i wrócić chyba jak to naprawią.

Osadnik Awatar Igorb1985
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Carbonara Zobacz posta
    ale pięknie potrafili to skopać, wszystko ustawione co do sekundy, leśniki na drwale, silosy na gospodarstwa, marmury tak, że jak znajdę 2 razy dziennie to robią całą dobę, i wszystko padło... koło drwali pustynia, silosy nie nadążają bo pola znikają, a miałem zawsze na plusie, a marmur po 3, 4 i 7 złóż i koniec. Czas wszystko uśpić i wrócić chyba jak to naprawią.
    Dokładnie mam taki sam plan zatrzymałem 355 budynków i robię sobie urlop od gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja mam po raz kolejny,,Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie'' Pięknie przez ostatni miesiąc 2 tygodnie grać nie szło. Nie ma co pięknie się zapowiada. To chyba przestaje mieć większy sens jak tą grą się zajmują gimnazjaliści na lekcjach informatyki.
    Jak zwykle pewnie przerwa do następnej konserwy więc tydzień odpoczynku. Brawa dla informatyków!!!

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Chyba coś się zmieniło Padły pola

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Polkjmn Zobacz posta
    Chyba coś się zmieniło Padły pola
    Raczej nie padły.

Zauważyłem, że jak do jednego pola gdzie np. jest 4 jednostki zboża ustawione są co najmniej dwa gospodarstwa na lvl 4 to gra się gubi, nie wie który z nich ma zakończyć wydobycie surowca. Pomaga wyburzenie i postawienie na nowo pola.

Podobnie jest jak zostaje na polu minimalnie większa ilość niż lvl gospodarstwa a do pola są przypisane co najmniej dwa gospodarstwa to też nie potrafi zakończyć zbierania zboża z pola.
    Ostatnio edytowane przez Azioz ; 04.02.2014 o 12:14

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    po tych wszystkich wpisach , nie tylko w moim wątku widać , że pomimo problemów zarąbistych , bo tym razem to już jest masakra ludzie dalej są na wyspach ...cóż BB to widzi i olewa graczy dalej , bo po co się męczyć , dalej się logują , klej kupują - biznes się kręci

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów