To pisz jeszcze trochę to dostaniesz hehe![]()
Tylko tyle w tym temacie
Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 04.02.2014 o 14:05
Kopalnie stają z zasobami 1, 2, lub 3 i co dalej? Nie można ich usunąć. Pozostało mi jeszcze jedno złoże marmuru, za kilka godzin i ono padnie a geolodzy wykrywają zasobne w ilości 1, 2 bądź 3 szt. 3 Kopalnie złota zostały pobudowane natychmiast, fast and speed building the settlers :-))
ale pięknie potrafili to skopać, wszystko ustawione co do sekundy, leśniki na drwale, silosy na gospodarstwa, marmury tak, że jak znajdę 2 razy dziennie to robią całą dobę, i wszystko padło... koło drwali pustynia, silosy nie nadążają bo pola znikają, a miałem zawsze na plusie, a marmur po 3, 4 i 7 złóż i koniec. Czas wszystko uśpić i wrócić chyba jak to naprawią.
A ja mam po raz kolejny,,Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie'' Pięknie przez ostatni miesiąc 2 tygodnie grać nie szło. Nie ma co pięknie się zapowiada. To chyba przestaje mieć większy sens jak tą grą się zajmują gimnazjaliści na lekcjach informatyki.
Jak zwykle pewnie przerwa do następnej konserwy więc tydzień odpoczynku. Brawa dla informatyków!!!
Chyba coś się zmieniłoPadły pola
![]()
Raczej nie padły.
Zauważyłem, że jak do jednego pola gdzie np. jest 4 jednostki zboża ustawione są co najmniej dwa gospodarstwa na lvl 4 to gra się gubi, nie wie który z nich ma zakończyć wydobycie surowca. Pomaga wyburzenie i postawienie na nowo pola.
Podobnie jest jak zostaje na polu minimalnie większa ilość niż lvl gospodarstwa a do pola są przypisane co najmniej dwa gospodarstwa to też nie potrafi zakończyć zbierania zboża z pola.
Ostatnio edytowane przez Azioz ; 04.02.2014 o 12:14
po tych wszystkich wpisach , nie tylko w moim wątku widać , że pomimo problemów zarąbistych , bo tym razem to już jest masakra ludzie dalej są na wyspach ...cóż BB to widzi i olewa graczy dalej , bo po co się męczyć , dalej się logują , klej kupują - biznes się kręci